Serveerwagens

Bent u al bekend met het praktisch design van de serveerwagen van Lagro Waalwijk B.V.? het ontwerp ziet er strak en representatief uit. Door de praktische wielen en de mogelijkheid tot maatwerk sluit de wagen ook naadloos aan op het doel dat u ermee voor ogen heeft. Wat zijn de eisen waar de serveerwagen voor u aan moet voldoen? Laat het ons weten en wij bieden u een passende oplossing.

De specialisaties van een serveerwagen met een open frame

De serveerwagen met een open frame wordt gekenmerkt door een fraai design. En daarnaast gaat het design ook jarenlang mee, door de volgende specificaties die de serveerwagen kent:

  • Model: serveerwagen
  • Indeling: 1, of meerdere plateaus, geschikt voor diverse doeleinden
  • Opties: de serveerwagen is voorzien van semi-luchtbanden en verstevigde plateaus
  • Materiaal: roestvrij lichtmetaal/Geanodiseerd aluminium, RVS of Volkern
  • Afmetingen: de serveerwagen is beschikbaar in standaardafmetingen maar kan ook op maat gemaakt worden in de door u gewenste afmetingen voor een uniek design

Schade of onderhoud gewenst aan uw serveertrolley? Wij verzorgen het

Wij zijn uw partij voor het leveren van serveertrolleys in standaard afmetingen en zijn ook in staat om maatwerk te leveren. Daarnaast is het mogelijk om onderhoud te verrichten aan uw serveerwagen, zodat het voertuig extra lang mee gaat. Zelfs als u intensief gebruikmaakt van uw serveertrolley.

Kom langs in de showroom of neem telefonisch contact op

Natuurlijk leren wij u het allerliefste persoonlijk kennen, om zodoende een serveertrolley te ontwerpen die volledig aansluit op uw wensen. Daarom heten we u van harte welkom in onze showroom, gevestigd in Waalwijk. Maak hiervoor van tevoren wel even een afspraak. Dan zetten wij de verschillende serveerwagens die bij uw wensen passen alvast voor u klaar. Bent u niet in de gelegenheid om ons persoonlijk te bezoeken, of spreekt u het ontwerp voor de serveertrolley liever per telefoon door? In dat geval belt u even naar +31 (0) 416 38 33 09.

Go to Top