Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Bagage trolley

Bied uw gasten extra service met een bagage trolley. Hierop stapelt u eenvoudig de koffers waardoor u uw gasten ontlast van het zware sjouwwerk. Lagro Waalwijk B.V. beschikt over een uitgebreid aanbod aan bagagetrolleys. Of u nu in de hoogte of breedte wilt stapelen, wij bieden u de juiste bagage trolley.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een representatieve bagage trolley

Uiteraard wilt u als hotel professionaliteit uitstralen en hoogwaardige service bieden. Daarom is het belangrijk dat u met zorg een goede bagagetrolley uitzoekt. Ons team helpt u hier graag bij. Hoeveel koffers wilt u bijvoorbeeld tegelijkertijd kunnen verplaatsen? Hoe moet de bagage trolley eruit komen te zien? En wat is uw budget? Aan de hand van deze gegevens zoeken we de bagagetrolley die aan uw wensen voldoet.

Bagagetrolley met elektrische aandrijving

Ontlast uw gasten én uw werknemers door een elektrische aandrijving te laten installeren onder de bagagetrolley. Hierdoor ervaart u nog meer gemak en gaat het verplaatsen van de bagage nóg sneller. Per product ziet u of elektrische aandrijving mogelijk is.

Allround leverancier van bagagetrolleys

Onze dienstverlening gaat veel verder dan enkel het leveren van een bagage trolley. Heeft u een product besteld? Schakel ons dan ook in voor:

  • Onderhoud
  • Vervanging
  • Reparatie
  • Keuringen
  • Laswerkzaamheden

Het afnemen van deze diensten kan gescheiden of op contractbasis. Gaat het om een eenmalige afname? Dat is uiteraard ook mogelijk.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service