Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Csa-trolley

Een csa-trolley is niet zomaar een transportmiddel, maar een specifiek ontworpen gereedschap voor kritieke processen binnen medische en zorgfaciliteiten. Bij Lagro Waalwijk B.V. hebben we uitgebreide ervaring in het leveren van oplossingen die perfect passen bij de behoeften van deze veeleisende omgevingen.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De voordelen van de csa-trolley

In de wereld van medische logistiek is de csa-trolley een onderscheidende speler. Deze trolleys zijn niet alleen ontworpen voor optimale hygiëne en veiligheid, maar ook voor gebruiksgemak en efficiëntie. De trolley zorgt ervoor dat de instrumenten na sterilisatie niet opnieuw besmet raken met ziekteverwekkers voordat ze opnieuw worden gebruikt. Een afruim trolley is vooral gericht is op het verzamelen van materiaal. Daarentegen biedt de csa-trolley een complete service-oplossing van het verzamelen, vervoeren tot het veilig opbergen van kritieke medische instrumenten en benodigdheden.

Breng een bezoek aan de showroom

Bent u op zoek naar de perfecte csa-trolley die voldoet aan al uw behoeften? We nodigen u van harte uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u van dichtbij ervaren wat onze trolleys uniek maakt. Laat u adviseren door ons als leverancier in opslag- en transportmateriaal en zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt die past bij uw organisatie. Vraag gerust een offerte aan.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service