Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Dienbladenwagen

Voor een dienbladenwagen in diverse soorten en maten brengt u een bezoek aan of neemt u contact op met Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren wagens voor de universele Gastronorm bakken, schalen en dienbladen maar leveren ook wagens op maat met afwijkende afmetingen en/of tussenafstanden voor een volledige benutting van de capaciteit.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een dienbladenwagen, zoals een dienbladenstapelaar, gemaakt van RVS

Naast dat een dienbladenwagen gemaakt is van hoge kwaliteit RVS, zijn er tal van andere uitstekende specificaties:

  • Model: dienbladenstapelaar
  • Indeling: diverse indelingen voor het opslaan en transporteren van dienbladen van diverse afmetingen
  • Materiaal: RVS
  • Afmetingen: kies uit verschillende standaardafmetingen of laat de dienbladenwagen op maat maken in de door u gewenste afmetingen

Zoekt u een dienbladenwagen met andere specificaties? Ook dat is geen probleem. Wij hebben namelijk verschillende dienbladenwagens in ons assortiment en maken deze zelfs voor u op maat.

Neem contact op voor een dienbladenwagen op maat

Waar moet uw dienbladen wagen precies aan voldoen? Wij horen het graag van u. Maak uw wensen kenbaar door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Vervolgens vertellen wij u meer over wat wij u te bieden hebben, zoals thermoboxen en een warmhoudwagen. Door ons te bellen is het tevens mogelijk om een afspraak te maken voor het bezoeken van onze showroom óf voor advies op maat bij u op locatie. Hoe mogen wij u van dienst zijn?