Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

House keeping trolley

Voor een house keeping trolley op maat moet u bij Lagro Waalwijk B.V. zijn! Al vele jaren zijn wij een bekende leverancier van intern opslag- en transportmateriaal voor de zorg, horeca en industrie. Door het ruime aanbod, onze flexibele service en de hoogstaande kwaliteit producten hebben we voor elk bedrijf en ieder team een oplossing op maat in huis. Of het nu gaat om het rondbrengen van eten, het opslaan van dossiers of het verzorgen van de juiste bevoorrading, bij Lagro Waalwijk hebben we de juiste hulpmiddelen voor u in huis!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

House keeping trolley kopen

Staat u op het punt een house keeping trolley te kopen maar heeft u geen idee wat de mogelijkheden zijn en waar u op moet letten? Kom dan snel eens een kijkje nemen in de showroom van Lagro in Waalwijk. Wij hebben hier voor u diverse merken en typen house keeping trolleys voor u klaar staan waardoor u zelf de diverse opties kunt bekijken en ervaren. Uiteraard voorzien onze specialisten u graag van een persoonlijk advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en nog meer plezier heeft van uw aankoop!

Lagro Waalwijk

Een house keeping trolley kan door Largo Waalwijk B.V. voor u op maat worden samengesteld waardoor deze voldoet aan al uw wensen en eisen. Naast maatwerk kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle levering, een persoonlijke service en een eerlijke prijs! Vragen? Bel ons op het nummer +31 (0) 416 – 38 33 09 of stuur ons even een e-mail.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service