Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Housekeeping trolley leverancier

Lagro Waalwijk B.V. is de housekeeping trolley leverancier met producten op maat! In onze showroom hebben we een uitgebreid aanbod trolleys voor u uitgestald waardoor u direct kunt zien welk type, model en grootte het beste bij uw bedrijf of afdeling past. Door de verscheidenheid aan wagens zijn zowel bedrijven in de zorg als restaurants, cateraars en industriebedrijven bij ons klant. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan vrijblijvend kennis maken in onze showroom!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Lagro Waalwijk: dé housekeeping trolley leverancier

Lagro Waalwijk is de housekeeping trolley leverancier waar u kunt rekenen op een persoonlijke service, oplossingen op maat en een uitstekende kwaliteit producten! In ons assortiment vindt u alles, van bakwagens voor grondstoffen of afval tot housekeeping trolleys, gastronorm thermoboxen en SDX thermobox. Mocht er in ons standaard assortiment toch niets te vinden zijn dat op uw wensen en eisen aansluit, dan kunnen we u altijd een custom-made oplossing aanbieden. Kom langs in onze showroom om het uitgebreide aanbod te bekijken en advies te vragen aan één van onze specialisten!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Lagro Waalwijk als housekeeping trolley leverancier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail naar info@lagrowaalwijk.nl of bel ons op het telefoonnummer +31 (0) 416 38 33 09.