Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer regaalwagen

Voor een breed aanbod aan regaalwagens, zoals een Hupfer regaalwagen, brengt u een bezoek aan of neemt u contact op met Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren wagens voor de universele Gastronorm bakken, schalen en dienbladen maar leveren ook wagens op maat met afwijkende afmetingen en/of tussenafstanden voor een volledige benutting van de capaciteit.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De Hupfer regaalwagen, praktisch én mooi

Een Hupfer regaalwagen is tegenwoordig in veel gevallen meer dan alleen praktisch. De wagens bevinden zich in of rijden door openbare ruimtes. Het is dus belangrijk dat de wagen er ook netjes uitziet. Wij bieden daarom de mogelijkheid om de Hupfer regaalwagen rondom af te dichten met Volkern in een kleur, print of logo naar keuze.

Maak telefonisch een afspraak

Bent u op zoek naar een Hupfer regaalwagen of een regaalwagen op maat? Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment met meer dan genoeg keuze. Graag komen wij bij u langs om u persoonlijk te adviseren over de mogelijkheden. Ook mag u langskomen in onze showroom voor een regaalwagen. Deze is uitsluitend op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak of om een vraag te stellen neemt u contact op met ons via +31 (0) 416 38 33 09.