• Concurrerende tarieven

  • Snelle levertijd

  • Eigen servicedienst

Hupfer banketwagens

De Hupfer banketwagens vindt u bij Lagro Waalwijk tegen scherpe tarieven. De presentatie van uw banket is van belang voor uw gasten of cliënten. Niet alleen de sierlijke presentatie, maar ook de wijze waarop het geheel er hygiënisch en verzorgd uitziet. Geschikte Hupfer banketwagens vindt u bij Lagro Waalwijk.

Diverse mogelijkheden voor Hupfer banketwagens

Een banketwagen moet voldoen aan uw specifieke eisen. De ene is immers de andere niet. Een banketwagen kan bestemd zijn voor opslag en voor presentatie en in sommige gevallen zelfs voor beide. Banket is vaak kwetsbaar, niet alleen qua structuur, maar ook wat betreft de ingrediënten. Daarom is het van belang dat u de juiste banketwagen vindt. Lagro Waalwijk heeft genoeg Hupfer banketwagens op voorraad. Voor zowel grotere opslag als voor presentatie in uw restaurant of eetcafé. Geef uw banket de ruimte en temperatuur die het verdient en bewaar het in een banketwagen van Lagro Waalwijk.

Informeren

Laat u informeren over de Hupfer banketwagens door onze betrokken werknemers. Zij snappen het belang van de juiste condities voor uw producten. Kom langs in onze showroom in Waalwijk aan de Professor Eykmanweg 5d. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar +31 (0) 416 383309 of mail ons naar info@lagrowaalwijk.nl

Neem contact met ons op

Velden met * zijn verplicht

Neem contact op voor informatie of een vrijblijvende offerte

Neem contact op

HOTEL & CATERING

Intern transportmateriaal voor uw hotel, restaurant en catering

Assortiment Hotel & Catering

ZORG

Intern transportmateriaal voor Centrale keuken, Afval, Linnen, Patiënten, Afdeling & C.S.A.

Assortiment Zorg

MAGAZIJN

Plateauwagens , steekwagens, magazijnwagens, gaaswagens, kastwagens en opslagrekken

Assortiment Magazijn

SERVICE

In de gehele Benelux kan onze servicedienst diverse werkzaamheden verrichten tegen zeer concurrerende tarieven.

Service