Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Onze vernieuwde website

Wellicht heeft u het al opgemerkt, maar wij hebben een volledig vernieuwde website. De oude website was duidelijk, kort en bondig maar daar heeft u (en hebben wij) tegenwoordig natuurlijk niet genoeg aan..

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Onze nieuwe is daarom zeker duidelijk, maar alles behalve kort en bondig. Via de verschillende productgroepen op de homepage of via de zoekfunctie komt u in ons uitgebreide assortiment terecht. Vrijwel al onze standaard producten zijn hier te vinden en daarnaast proberen wij dagelijks meer van onze maatwerk producten te plaatsen. Iedere wagen en oplossing is weer anders, maar door u meer voorbeelden te tonen hopen wij u een concreter beeld te kunnen geven van alle mogelijkheden.

Ook wij beseffen de waarde van een website tegenwoordig, daarom blijven wij hier iedere dag aan werken. Zo gaan wij in de toekomst uitbreiden met een webshop, geven wij u meer inzage in onze maatwerkproductie en houden wij u op de hoogte via onder andere onze Social Media kanalen en deze blog.

Vanzelfsprekend blijft onze werkwijze verder onveranderd. Wij geloven in persoonlijk contact en advies, dus komen wij graag met u in contact zodat wij uw behoeften kunnen inventariseren. U bent van harte welkom in onze showroom, maar uiteraard behoort een bezoek bij u op locatie tot de mogelijkheden.

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van alle vernieuwingen en acties.

Wij wensen u een prettig bezoek aan onze website!


Home

Assortiment

Offertelijst

Service