Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Roestvrijstalen regaalwagens, geheel naar wens

Een regaalwagen van RVS koopt u natuurlijk bij Lagro! Voor een groot aanbod aan standaard regaalwagens of regaalwagens op maat, brengt u een bezoek onze showroom in Waalwijk. Onze standaard wagens zijn verenigbaar met de universele bakken, schalen en dienbladen van Gastronorm. Natuurlijk leveren wij ook wagens op maat met afwijkende afmetingen en/of tussenafstanden. Zo kunt u de capaciteit volledig benutten zoals u dat wenst.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Uw regaalwagen volledig op maat laten maken

Bij Lagro Waalwijk kunt u een regaalwagen van RVS op maat laten maken. Zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit die volledig op uw wensen aansluit. Liever snel voorzien zijn van een regaalwagen? Kies dan voor onze standaard modellen. Deze zijn vaak direct uit voorraad leverbaar. Wij leveren regaalwagens voor diverse sectoren, waaronder de zorg en de horeca. Ongeacht in welke sector u werkzaam bent en hoeveel regaalwagens u af wenst te nemen, u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke service, deskundig advies en kwalitatieve merkproducten. Ook voor de volgende wagens kunt u bij ons terecht:

 

Ontvang telefonisch meer informatie, of bezoek onze showroom

Voor een duurzame regaalwagen, in een standaarduitvoering óf op maat gemaakt, bent u bij Lagro aan het juiste adres. Met ons breed assortiment heeft u bij ons keuze te over. Uiteraard geven wij u graag persoonlijk advies om u te helpen met uw keuze. Dit is mogelijk zowel bij u op locatie als in onze showroom. Maakt u in beide gevallen graag wel van tevoren een afspraak. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar +31 (0) 416 38 33 09. Wij zien u graag bij Lagro!