Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Schoonmaak kar

Van een RVS schoonmaak kar tot aan een aluminium housekeeping kar, u vindt het bij Lagro Waalwijk B.V. Met ons uiteenlopende aanbod aan housekeepingtrolleys, leveren we altijd precies het type dat u nodig heeft. Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van persoonlijk advies. Ook bent u welkom in onze showroom. Maak hiervoor van tevoren wel even een afspraak.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een aluminium housekeeping kar, zoals een schoonmaak kar op maat

In het uitgebreide aanbod van Lagro Waalwijk B.V. vindt u onder meer aluminium housekeeping karren van een zeer hoge kwaliteit. De wagens zijn lichtgewicht maar uitgevoerd met een verstevigd onderstel om de vaak zware inhoud te kunnen compenseren en het gebruiksgemak te vergroten.

De mogelijkheden voor uw schoonmaak kar zijn oneindig

De wensen en het gebruik van een housekeeping kar zijn zeer uiteenlopend. U kunt natuurlijk gebruik maken van een standaard maar duurzame verstevigde aluminium wagen, maar wellicht bent u op zoek naar een andere oplossing. De mogelijkheden zijn oneindig.

Ontvang meer informatie over de nieuwste opties

Door jarenlange ervaring en divers maatwerk, weten wij hoe verschillend wensen en werkwijzen kunnen zijn. Van een grote tot een kleine schoonmaak kar en van een eenvoudige tot een housekeeping trolley met allerlei opties, alles is mogelijk.

Advies op maat bij u op locatie

Voor een advies op maat komen wij graag uw situatie bekijken op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden. U bent van ook harte welkom in onze showroom, deze is geopend op afspraak. Tevens zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op  +31 (0) 416 38 33 09


Home

Assortiment

Offertelijst

Service