Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Steriel transport

Steriel transport is de ruggengraat van vele kritieke sectoren waar zuiverheid en hygiëne van het grootste belang zijn. Als u werkt in een omgeving waar contaminatie geen optie is, dan begrijpt u het belang van veilig en besmettingsvrij vervoer. Bij Lagro Waalwijk B.V. kennen we de ins en outs van deze vereisten als geen ander.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Het onmisbare belang van steriel transport

In de dynamische wereld van medische logistiek is steriel transport een absolute must. Het garandeert dat medische apparatuur, instrumenten en andere belangrijke items veilig van A naar B reizen zonder het risico op besmetting. Maar het belang reikt verder dan alleen de medische sector. Denkt u aan het rondbrengen van voeding in de zorg, waar patiënten en ouderen afhankelijk zijn van voeding die niet alleen voedzaam, maar ook vrij van ziekteverwekkers moet zijn. Hier speelt steriel transport een sleutelrol.

Neem gerust contact met ons op voor advies

Bent u overtuigd van het belang van steriel transport en wilt u met eigen ogen zien welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen? Neem dan contact met ons en bekijk ons volledige assortiment aan steriele transportmiddelen. Als leverancier in opslag- en transportmateriaal staan we klaar om u te adviseren en samen de beste keuze te maken.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service