Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Thermobox horeca

Bij Lagro Waalwijk B.V. heeft u de keuze uit een thermobox voor de horeca in diverse soorten en maten. Door onze gespecialiseerde service zijn we in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekende leverancier op het gebied van intern opslag- en transportmateriaal. We zijn voornamelijk werkzaam in de horeca, zorg en industrie maar bieden u ook in anderen branches oplossingen op maat. Benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden voor een custom-made thermobox voor de horeca? Maak dan een afspraak en kom langs in de showroom.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een thermobox voor de horeca: kies uit een uitgebreid assortiment

Bij Lagro Waalwijk B.V. vindt u een uitgebreid assortiment aan interne transportmiddelen. Naast het standaard aanbod bieden, we u de mogelijkheid om producten op maat te laten maken, die compleet aan uw wensen en eisen voldoen. In ons huidige aanbod vindt u thermoboxen voor de horeca in diverse afmetingen, samenstellingen en materialen. Doordat de thermoboxen in tal van varianten verkrijgbaar zijn, kunt u ze zowel in hotels, verzorgingshuizen, restaurants als in de catering toepassen.

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Naast producten voor de horeca, zoals een thermobox, heeft u bij ons ook een ruime keuze uit producten voor de zorg en industrie. Bekijk onze thermoboxen online en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en bel naar +31 (0) 416 38 33 09. Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs om u te voorzien van professioneel advies.