Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Conf plastic

Conf Plastic is een Italiaans bedrijf dat garant staat voor topkwaliteit aluminium opslag en transportmateriaal. Op het moment dat Lagro de beste producten niet in eigen land kan vinden gaat het buiten de grenzen kijken.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Duurzame producten

Als er iets belangrijk is bij Lagro Waalwijk, dan is het wel kwaliteit. Duurzaamheid, gemak qua onderhoud en praktisch in gebruik zijn zomaar een aantal eisen waaraan de producten van Conf Plastic voldoen. Er is een groot gamma aan modellen. Zodoende is er ook een selectie gemaakt uit dit assortiment en dat is te vinden in onze showroom in Waalwijk. Voor de beste aluminium materialen moet u dus bij Largo Waalwijk zijn, het beste uit het assortiment van Conf Plastic staat voor u klaar.

Contact

U kunt ons bereiken voor een afspraak met één van onze specialisten. Hiervoor kunt u bellen met onze afdeling advies en verkoop op nummer +31 (0) 416 38 33 09. Tevens kunt u langskomen bij onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Hier vindt u al onze producten en onderdelen van Conf Plastic en natuurlijk ook de andere merken, zoals Rieber, die aan onze en uw eisen voldoen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service