Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

De aluminium housekeeping trolley

Bent u op zoek naar voor een aluminium housekeeping trolley op maat? Wij helpen bedrijven in de horeca, zorg en industrie aan de juiste interne transportmiddelen, voornamelijk voor het vervoeren van eten. Wij maken voor u oplossingen op maat waardoor u voor elk transport de juiste hulpmiddelen naar wens verkrijgt. Bij ons rekent u op maatproducten van uitstekende kwaliteit en ontvangt u altijd een meedenkende en persoonlijke service van onze specialisten!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De aluminium housekeeping trolley is een lichtgewicht en duurzaam

De aluminium housekeeping trolley van Lagro Waalwijk B.V. is uitstekend geschikt voor de schoonmaak van hotelkamers en zorginstellingen. Onze housekeeping trolleys nemen u daarbij alle lasten uit handen, zodat uw personeel snel en gemakkelijk iedereen van warm eten kan voorzien. In ons assortiment vindt u diverse typen rvs-trolleys waardoor u altijd housekeeping trolleys op maat kunt vinden. Naast een uitgebreid aanbod aan housekeeping trolleys kunt u bij onze winkel ook altijd rekenen op:

  • Een persoonlijke service waar uw wensen en eisen voorop staan
  • Zowel standaard als custom-made producten
  • Een ruime voorraad

Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over onze aluminium housekeeping trolley of onze hoteltrolleys? Neem dan nu contact op met onze afdeling verkoop & advies of kom eens langs in de showroom. Als ervaren leverancier beschikken we over een ruim aanbod aan opslag- en transportmateriaal. Voor vragen over onze housekeepingtrolleys kunt u ons ook altijd mailen naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service