Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hotel trolley

Bent u op zoek naar een hotel trolley of kar voor uw hotel? Kom in dat geval eens langs in de showroom van Lagro Waalwijk B.V. Met een breed aanbod aan trolleys in verschillende maten, van verschillende merken en in diverse afwerkingen, is er ook voor u een geschikte variant. En voldoet het door u beoogde model niet volledig aan uw wensen? Dan maken wij uw hotel trolley of kar gewoon op maat.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Bepaal zelf de indeling van uw hotel trolley

De indeling voor uw hotel kar is afhankelijk van uw specifieke gebruik. Bij ons ontvangt u altijd een hotel trolley van de beste merken, zoals Mercura, die voldoet aan uw wensen. Zo bepaalt u zelf het aantal vakken en of u speciale vakken wilt voor bijvoorbeeld uw afvalverzamelaar vuilnis. Deze factoren zijn mede bepalend voor de vorm die het ontwerp krijgt. Om bijvoorbeeld het ontsnappen van geuren te voorkomen, kunnen wij de vuilniszakken voorzien van een deksel. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk alvast ons aanbod van standaard modellen online of neem contact op voor meer informatie de opties die wij bieden, zoals een zwarte trolley.

Kom langs in onze showroom om uw wensen te bespreken

Wat zijn uw wensen voor het samenstellen van een hotel kar? Wij nodigen u uit in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, om verschillende modellen en formaten te bekijken en met elkaar te vergelijken. Dit is ook mogelijk bij u op locatie. Maak voor beide van tevoren wel eerst een afspraak. Hiervoor belt u naar +31 (0) 416 38 33 09. Ook indien u eerst een vraag wilt stellen mag u ons via bovenstaand nummer altijd bellen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service