Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Trolley zwart

Een trolley is verkrijgbaar in allerlei kleuren, van zwart tot wit en van rvs tot een felle kleur. Zo kunt u de kleur kiezen die perfect bij de huisstijl van uw bedrijf past. Bekijk het volledige assortiment eenvoudig online en vraag een prijsopgave aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een moderne trolley in het zwart

Wilt u moderne producten voor uw bedrijf inkopen? Dan mag een zwarte trolley niet ontbreken. Ideaal voor in de zorg of horeca. Wist u dat verschillende trolleys uit ons assortiment geüpgraded kunnen worden met een elektrische aandrijving? Zo ervaart u nog meer gemak. Vraag gerust naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Uitgebreide dienstverlening

Naast het leveren van een zwarte RVS trolley, kunt u ons voor vele andere diensten inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • NEN-keuringen
  • Aanpassingen
  • Reparatie en onderhoud
  • Laswerkzaamheden

Oftewel, wij bieden maatwerk voor de zorg, de horeca en voor in het magazijn. Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Een tweede kans

Lagro Waalwijk B.V. levert zowel nieuwe als gebruikte producten. Wilt u niet te veel betalen voor een kwalitatief goed product? Neem dan vooral een kijkje in ons assortiment aan occasions. Per product staan de details vermeld. Heeft u vragen over een product of wenst u meer informatie over een zwarte trolley te ontvangen? Bel ons dan op het telefoonnummer +31 (0) 416 38 33 09