Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een trolley in het zwart kopen

Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u een trolley van rvs in het zwart kopen. Tevens is het mogelijk andere kleuren te kiezen, zodat u een trolley kiest die perfect bij de huisstijl van uw bedrijf past. Bekijk het volledige assortiment eenvoudig online en vraag een offerte aan. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een moderne trolley in het zwart kopen voor uw toepassing

Wilt u moderne producten voor uw bedrijf kopen, zoals een zwarte trolley? Dan moet u zeker bij ons zijn. De trolley is te gebruiken voor diverse toepassingen in de zorg of horeca. Wist u daarnaast dat verschillende trolleys uit ons assortiment geüpgraded kunnen worden met een elektrische aandrijving? Zo ervaart u nog meer gemak. Ontdek de mogelijkheden zelf!

Uitgebreide dienstverlening

Naast het kopen van een zwarte rvs trolley, kunt u ons ook voor vele andere diensten inschakelen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

  • NEN-keuringen
  • Aanpassingen
  • Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden
  • Laswerkzaamheden

 

Oftewel, wij bieden maatwerk voor de zorg, de horeca en toepassingen in het magazijn. Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Ontdek de tweede kansen voor onze producten

Ons bedrijf in Waalwijk, vlak bij Tilburg, levert zowel nieuwe als gebruikte producten, als leverancier van onder andere housekeeping trolleys. Wilt u niet te veel betalen voor een kwalitatief goed product? Neem dan vooral een kijkje in ons assortiment aan occasions. Per product staan de details vermeld. Heeft u vragen over een product of wenst u meer informatie over een zwarte trolley te ontvangen voordat u deze gaat kopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of te mailen naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service