Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Leverancier housekeeping trolley

Het ontnemen van onnodige lasten van uw personeel: dat is waar een housekeeping trolley, ook wel bekend als schoonmaak trolley, van Lagro Waalwijk B.V. voor staat. Een goede housekeeping trolley moet daarom aan de nodige eisen op het gebied van gebruiksgemak voldoen. Wat zijn uw eisen? Maak ze kenbaar. Dan bieden wij u een passende oplossing. Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Ontdek de mogelijkheden op het gebied van een housekeeping trolley

Benieuwd naar de mogelijkheden die er vandaag de dag bestaan voor een housekeeping trolley? Wij komen graag bij u langs op locatie om ons aanbod aan schoonmaak trolleys te laten zien. Ook bent u, op afspraak, welkom in onze showroom. Vindt u online of in de showroom een gepaste aluminium housekeeping trolley, maar voldoet deze niet volledig aan uw wensen? Geen probleem! De trolleys kunnen wij namelijk volledig op maat maken.

Waar moet uw schoonmaak trolley aan voldoen?

Ga voor simpel en kies voor een wagen met alleen afzetbladen, zwenkwielen en ronde stoothoeken. Of misschien koop u het liefste een trolley waar u meteen uw afval in kwijt kunt. Daarnaast bieden de schoonmaak trolleys een groot voordeel, aangezien er meer afzetbladen of verstelbare hoogtes tussen de etages mogelijk zijn. En zodra u de keuze voor een trolley gemaakt heeft, kunt u deze eenvoudig combineren met ons aanbod aan overige wagens op het gebied van housekeeping.

Bezoek de showroom van Lagro Waalwijk B.V.

Wilt u het assortiment aan schoonmaak trolleys met eigen ogen bekijken? Dan zien wij u graag verschijnen in onze showroom, gevestigd aan de Professor Eykmanweg 5d. Maak hiervoor van tevoren wel even telefonisch een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Wilt u eerst nog wat vragen? Neem ook dan gerust contact met ons op!