Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Uw leverancier voor een housekeeping trolley

Wij zijn uw leverancier voor een housekeeping trolley. Het ontnemen van onnodige lasten van uw personeel: dat is waar een housekeeping trolley, ook wel bekend als housekeeping kar, van Lagro Waalwijk B.V. voor staat. Een goede housekeeping trolley moet daarom aan de nodige eisen op het gebied van gebruiksgemak voldoen. Wat zijn uw eisen? Maak ze kenbaar. Dan bieden wij u een passende oplossing aan. Zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Ontdek de mogelijkheden bij uw leverancier op het gebied van een housekeeping trolley

Benieuwd naar de mogelijkheden die er vandaag de dag bestaan voor een housekeeping trolley? Wij komen graag bij u langs op locatie om ons aanbod aan schoonmaaktrolleys te laten zien. Ook bent u, op afspraak, welkom in onze showroom. Vindt u online of in de showroom een gepaste aluminium housekeeping trolley, maar voldoet deze niet volledig aan uw wensen? Geen probleem! De housekeeping kar kunnen wij namelijk volledig op maat maken.

Waar moet uw housekeeping kar aan voldoen?

Ga voor simpel en kies voor een housekeeping kar met alleen afzetbladen, zwenkwielen en ronde stoothoeken. Of misschien koopt u het liefst een trolley waar u meteen afval in kwijt kunt? Daarnaast bieden de schoonmaaktrolleys een groot voordeel, aangezien er meer afzetbladen of verstelbare hoogtes tussen de etages mogelijk zijn. Zodra u de keuze voor een Mercura-trolley gemaakt heeft, kunt u deze eenvoudig combineren met het aanbod aan overige wagens op het gebied van housekeeping van uw leverancier.

Bezoek de showroom

Wilt u het assortiment aan schoonmaaktrolleys met eigen ogen bekijken? Dan zien wij u graag verschijnen in onze showroom, gevestigd aan de Professor Eykmanweg 5D in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Maak hiervoor van tevoren wel even telefonisch een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Wilt u eerst nog wat vragen aan uw leverancier voor een housekeeping trolley? Neem ook dan gerust contact met ons op!


Home

Assortiment

Offertelijst

Service