Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een rvs trolley kopen

Een rvs trolley kopen is noodzakelijk voor veel hotels, horecagelegenheden en zorginstellingen. Dergelijke trolleys worden namelijk veel gebruikt voor het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Het is dan ook niet vreemd dat er voor rvs wordt gekozen; rvs is namelijk een sterk en duurzaam materiaal dat niet roest en makkelijk schoon te houden is. Een rvs trolley kopen is dus een uitstekende keuze!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een rvs trolley naar wens kopen

Bij Lagro Waalwijk B.V. vindt u een ruim aanbod aan rvs trolleys. Er zijn reguliere exemplaren die u zelf verrijdt, maar er zijn ook exemplaren die met elektrische aandrijving kunnen worden uitgerust. Hiermee ervaart u ultiem gebruiksgemak. Het is afhankelijk van de rvs trolley die u wilt aanschaffen, of een elektrische aandrijving mogelijk is. Weet u niet welke rvs trolley, zoals een hoteltrolley of bagagetrolley, u het best kunt kopen? Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van advies.

Ontvang een duidelijke prijsopgave

Weet u welke rvs trolley u wilt kopen? Vraag dan op de pagina van het betreffende product een prijsopgave aan. Deze sturen wij u vervolgens zo snel mogelijk toe. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u het aanbod in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 416 38 33 09 of info@lagrowaalwijk.nl en plan een bezoek aan de showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg in.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service