Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een hoogwaardige bagagetrolley kopen

Maak indruk op uw gasten door een hoogwaardige bagagetrolley te kopen en extra service te verlenen. Op onze bagagetrolleys stapelt u eenvoudig de koffers van uw gasten en ontlast u hen van het zware gesjouw met bagage. Lagro Waalwijk B.V. beschikt over een uitgebreid aanbod aan trolleys. Of u nu in de hoogte of breedte wilt stapelen: bij ons kunt u een bagagetrolley naar wens kopen.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een representatieve bagagetrolley kopen

Uiteraard wilt u als hotel professionaliteit uitstralen en de beste service aan gasten verlenen. Daarom is het kopen van een bagagetrolley iets dat u met zorg moet doen. Ons team helpt u hier graag bij. Hoeveel koffers wilt u tegelijkertijd verplaatsen? Wat zijn uw voorkeuren voor het uiterlijk van de trolley? En wat is uw budget? Aan de hand van deze informatie helpen we u een bagagetrolley te kopen die aan uw wensen voldoet. Dit kan zelfs een trolley met elektrische aandrijving zijn! Hiermee ontlast u uw gasten en uw werknemers pas echt. Zij ervaren nog meer gemak en het verplaatsen van bagage gaat nóg sneller!

Wij bieden een allround dienstverlening aan

Onze dienstverlening gaat veel verder dan enkel het leveren van de bagagetrolley die u graag wilt kopen. Heeft u een product bij ons besteld voor uw hotelcatering of een andere toepassing? Schakel ons dan ook in voor:

  • Onderhoud
  • Vervanging
  • Reparatie
  • Keuringen

Het afnemen van deze diensten kan gescheiden of op contractbasis. Gaat het om een eenmalige afname? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Vraag direct een offerte aan

Weet u al welke bagagetrolley uit ons aanbod aan hoteltrolleys u wilt kopen? Voeg het gewenste product dan toe aan uw offerteaanvraag en wij sturen u zo snel mogelijk een interessante offerte toe. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, bereikt u ons bedrijf in Waalwijk, vlak bij Tilburg, via +31 (0) 416 38 33 09 of info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service