Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Elektrische trolley

Ervaar het gemak van een elektrische trolley van Lagro Waalwijk B.V. Dankzij de elektrische aandrijving gaan uw medewerkers efficiënter te werk. Elk bedrijf wilt toch een trolley die elektrisch is? Bekijk daarom online het volledig aanbod en vraag een prijsopgave aan voor een model naar keuze.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De voordelen van een elektrische trolley

Er zitten veel voordelen aan de elektrische trolley. Zo kan het werk met een trolley die elektrisch is sneller verricht worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zwaar geladen bagagetrolley? Het kost veel kracht om deze te besturen waardoor personeel sneller vermoeid raakt en het werk dus langer duurt. Dit probleem is verleden tijd door de elektrische trolley of elektrische kar.

Nieuwe en tweedehands exemplaren

U vindt in ons aanbod nieuwe trolleys maar ook een uitgebreid aanbod aan occasions. Voordat deze in het assortiment worden opgenomen, zijn de producten natuurlijk uitvoerig onderzocht en getest. U schaft dus voor een scherpe prijs een hoogwaardige (elektrische) trolley aan. Als leverancier in opslag- en transportmateriaal beschikken we over de ideale trolley die elektrisch is.

Vraag een prijsopgave aan

Heeft u interesse in een bepaalde elektrische trolley uit ons aanbod? Voeg het betreffende product dan toe aan uw offerteaanvraag en ontvang spoedig een offerte. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst over onze trolley die volledig elektrisch is, bereikt u ons eenvoudig via info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service