Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Elektrische trolley

Ervaar het gemak van een elektrische trolley van Lagro Waalwijk B.V. Dankzij deze elektrische aandrijving kunnen uw medewerkers efficiënter te werk gaan. Bekijk online het volledige assortiment en vraag eenvoudig een prijsopgave aan.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Ontdek de voordelen van een elektrische trolley

Allereerst kan het werk met een elektrische trolley sneller verricht worden. Maar er zijn meer voordelen. Wat dacht u van een zwaar geladen bagagetrolley? Het kost veel kracht om deze te besturen waardoor u zich sneller vermoeid voelt. Met een elektrische trolley is dat verleden tijd. Plaats uw bestelling vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van een elektrische aandrijving. Ons team vertelt u graag alles over de eigenschappen van een trolley en geeft u verschillende onderhoudstips.

Voordelig een trolley aanschaffen

Wist u dat u naast nieuwe trolleys ook een uitgebreid aanbod aan occasions bij Lagro Waalwijk B.V. vindt? Voordat wij de producten op deze pagina plaatsen, zijn ze uiteraard uitgebreid onderzocht. Voor een scherpe prijs schaft u al een goede trolley aan.

Vraag een prijsopgave aan

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een elektrische trolley? Vul online uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een prijsopgave toe. Voor vragen of het opvragen van meer informatie kunt u ons bereiken via +31 (0) 416 38 33 09.