Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Elektrische kar

Een elektrische aandrijving voor uw kar laat u op maat maken door Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren al vele jaren een ruim aanbod aan standaard en custom-made oplossingen voor horeca, zorginstellingen en de industrie. U kunt daarbij denken aan Afruimwagens, Broodwagens, Kastwagens, Thermoboxen en RVS Serveerwagens. Al deze oplossingen zijn uitvoerbaar met een elektrische aandrijving. Door het ruime aanbod geven we altijd de juiste invulling aan uw wensen en bent u verzekerd van een optimaal gebruiksgemak!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een elektrische aandrijving voor een kar

Bij Lagro Waalwijk B.V. maken we uitsluitend gebruik van producten en materialen van gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit en een optimaal gebruiksgemak garanderen. Van trolleys voor housekeepingc tot aan broodwagens en geïsoleerd transport voor in de zorg, voor welke sector zoekt u een elektrische trolley, wagen of kar? Naast een volledig nieuw product, is het in bijna alle gevallen mogelijk uw huidige wagen uit te voeren met een elektrische aandrijving.

Koop een gloednieuwe RVS kar

Bent u nog op zoek naar een kar met elektrische aandrijving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Elke kleur, afmeting en uitvoering trolley is bij ons leverbaar, waardoor u grotendeels uw eigen kar/trolley/housekeeping-wagen kunt samenstellen. Wilt u meer weten over de verschillende opties? Neem dan gerust even contact met ons op! Onze medewerkers geven u graag de nodige antwoorden, telefonisch, bij u op locatie of in de showroom in Waalwijk, vlak bij TIlburg.

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een elektrisch aangedreven wagen of wenst u uw huidige wagen uit te laten voeren met een elektrische aandrijving? Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment met meer dan genoeg keuze. Voor een advies op maat komen wij graag uw situatie bekijken op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden. U bent van ook harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor van tevoren wel even een afspraak. Dit doet u door tijdens kantooruren te bellen naar het volgende nummer: +31 (0) 416 38 33 09.