Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Elektrische kar

Een elektrische aandrijving voor uw kar laat u op maat maken door Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren al vele jaren een ruim aanbod aan standaard en custom-made oplossingen voor horeca, zorginstellingen en de industrie. Met onze expertise helpen we u graag aan de ideale kar met elektrische aandrijving.

 

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een elektrische aandrijving voor een kar

Wij maken uitsluitend gebruik van producten en materialen van gerenommeerde merken. Hierdoor kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit en een optimaal gebruiksgemak garanderen. Zo zijn wij als leverancier in opslag- en transportmateriaal gespecialiseerd in het leveren van onder andere:

Al deze oplossingen zijn uitvoerbaar met een elektrische aandrijving. Door het ruime aanbod geven we altijd de juiste invulling aan uw wensen en bent u verzekerd van een optimaal gebruiksgemak!

Vervoer uw kar met elektrische aandrijving veilig middels transport met netten

Netten zijn cruciaal voor het veilig transporteren van ladingen, vooral bij open vrachtwagens of aanhangers. Het gebruik van transport met netten verhoogt de veiligheid door ervoor te zorgen dat ladingen goed vastzitten. Bij transport met netten is het essentieel dat het net stevig en van goede kwaliteit is om schade of verlies van goederen te voorkomen. U wilt uw kar met elektrische aandrijving natuurlijk niet onderweg laten beschadigen. Vele bedrijven investeren in duurzame transport met netten om de efficiëntie en betrouwbaarheid van hun leveringen te garanderen.

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Bent u op zoek naar een elektrisch aangedreven wagen of netten voor de transport van uw elektrische kar? Wij beschikken over een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan transportmiddelen. Voor een advies op maat komen wij graag uw situatie bekijken op locatie om u te adviseren over de mogelijkheden. U bent van ook harte welkom in onze showroom. Maak hiervoor van tevoren wel even een afspraak.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service