Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Broodwagen

Een broodwagen is geschikt voor distributie en uitgifte van broodmaaltijden in verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment met meer dan genoeg keuze. Wanneer het op broodwagens aankomt profiteert u van veel verschillende mogelijkheden. Welke broodwagen past het best bij uw situatie? Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Maak gebruik van de handige functies van een broodwagen

Wist u dat er tal van handige functies zijn verbonden aan een broodwagen? De broodwagens van Lagro Waalwijk B.V. kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van geïsoleerde vakken en/of lades uitgevoerd met een actieve of passieve koeling. Het bovenblad kan naar eigen wens worden ingedeeld. Ook deze wagens zijn uit te voeren met een elektrische aandrijving.

Ontdek het brede assortiment in de showroom

Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u terecht voor een breed assortiment met meer dan genoeg keuze. Zo hebben we ook een Hupfer-banketwagen. Hulp nodig bij het maken van een keuze? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en u op basis hiervan te adviseren. Komt u liever bij ons langs in Waalwijk, vlak bij Tilburg? Ook dat is mogelijk. Maak hiervoor wel eerst een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Andere vragen? Ook dan mag u ons altijd bellen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service