Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer banketwagens

De Hupfer banketwagens vindt u bij Lagro Waalwijk tegen scherpe tarieven. De presentatie van uw banket is van belang voor uw gasten of cliënten. Niet alleen de sierlijke presentatie, maar ook de wijze waarop het geheel er hygiënisch en verzorgd uitziet. Geschikte Hupfer banketwagens vindt u bij Lagro Waalwijk.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Diverse mogelijkheden voor Hupfer banketwagens

Een banketwagen moet voldoen aan uw specifieke eisen. De ene is immers de andere niet. Een banketwagen kan bestemd zijn voor opslag en voor presentatie en in sommige gevallen zelfs voor beide. Banket is vaak kwetsbaar, niet alleen qua structuur, maar ook wat betreft de ingrediënten. Daarom is het van belang dat u de juiste banketwagen vindt. Lagro Waalwijk heeft genoeg Hupfer en Rieber-banketwagens op voorraad. Voor zowel grotere opslag als voor presentatie in uw restaurant of eetcafé. Geef uw banket de ruimte en temperatuur die het verdient en bewaar het in een banketwagen van Lagro Waalwijk.

Informeren

Laat u informeren over de Hupfer banketwagens door onze betrokken werknemers. Zij snappen het belang van de juiste condities voor uw producten. Kom langs in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, aan de Professor Eykmanweg 5d. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar +31 (0) 416 38 33 09 of mail ons naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service