Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Opslagmateriaal

Uw spullen zijn belangrijk en moeten veilig vervoerd of opgeslagen kunnen worden. Lagro Waalwijk voorziet u van het meest betrouwbare opslagmateriaal dat u kunt vinden. Al uw spullen worden veilig opgeborgen zonder dat u er verder nog naar om hoeft te kijken met het opslagmateriaal van Lagro Waalwijk.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Veilig en niet duur

Waarom onnodig veel geld uitgeven aan opslagmateriaal? Het is toch onlogisch dat de spullen, die u graag wilt opslaan minder duur zijn dan de dozen waarin ze verpakt zitten? Het opslagmateriaal van Lagro Waalwijk is veilig, ruim en ook niet onbelangrijk: betaalbaar. Veiligheid hoeft dus niet duur te zijn, we bekijken graag met u de mogelijkheden. Om te streven naar de beste opslag voor uw spullen, willen we graag een beeld vormen van de condities van de opslagruimte en de goederen waarvoor het opslagmateriaal bedoeld is. Denkt u hierbij aan stellingen van Hupfer en een goede transportwagen.

Contact

Laat u dan ook eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en de kosten die daarbij horen. Bel ons voor aanvullende informatie, of stuur een e-mail met uw vragen. Dan kunt u meteen op een rijtje zetten wat u precies wilt gaan opslaan en heeft u een beter beeld van de kubieke ruimte die u nodig heeft. Bel ons op nummer +31 (0) 416 38 33 09 of mail ons op info@lagrowaalwijk.nl in Waalwijk, vlak bij Tilburg.

 


Home

Assortiment

Offertelijst

Service