Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer stellingen

Van het merk Hupfer koopt u diverse stellingen bij Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren opslag- en transportmateriaal van topkwaliteit aan onder andere de zorgsector, industrie en horeca. Bezoek onze showroom in Waalwijk en bekijk de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Van Hupfer vindt u bij ons scherp geprijsde stellingen

Wij leveren alleen producten van toonaangevende merken. U vindt in het aanbod daarom stellingen van het merk Hupfer. U vindt alle roestvrijstalen en aluminium stellingen van dit merk bij ons tegen verrassend lage prijzen. Elke kleur, afmeting en uitvoering is leverbaar. Zo koopt u onder meer de volgende exemplaren:

Het kan zijn dat ons huidige aanbod niet volledig overeenkomt met uw wensen. In dat geval zorgen wij met plezier voor een maatwerkoplossing op het gebied van stellingen om uw ScanBoxen of bijvoorbeeld thermoboxen in op te slaan. Samen creëren we de perfecte oplossing voor uw toepassing!

Breng een bezoek aan de showroom

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Onze ervaren medewerkers nemen u graag mee langs ons complete aanbod aan stellingen en voorzien u van advies. U kunt tevens online direct een offerte aanvragen voor een exemplaar naar keuze. Heeft u vragen? Wij helpen u graag wanneer u belt naar +31 (0) 416 38 33 09 of mailt naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service