Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer stellingen

Hupfer stellingen koopt u bij Lagro Waalwijk B.V. Lagro Waalwijk B.V. levert opslag- en transportmateriaal van topkwaliteit aan onder andere zorginstellingenindustrie, industrie en horeca. Bezoek onze showroom en bekijk de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Alle Hupfer stellingen scherp geprijsd

Lagro Waalwijk B.V. levert alleen producten van toonaangevende merken. U vindt in het aanbod van Lagro Waalwijk B.V. onder andere Hupfer stellingen. Wij leveren alle roestvrijstalen en aluminium stellingen van dit bekende merk tegen verrassend lage prijzen. Elke kleur, afmeting en uitvoering is leverbaar. Het kan zijn dat ons huidige aanbod niet overeenkomt met uw wensen. In dat geval zorgen wij met genoegen voor een maatwerkoplossing om uw ScanBoxen of thermoboxen in op te slaan. Samen met u creëren we de perfecte oplossing voor uw toepassing! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Showroom

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze indrukwekkende showroom in Waalwijk. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers nemen u graag mee langs ons complete aanbod aan Hupfer stellingen en geven u meer informatie en deskundig advies. Indien u vragen heeft, helpen wij u graag via telefoonnummer +31 (0) 416 38 33 09 of stuur een e-mail naar info@lagrowaalwijk.nl.