Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een thermobox kopen

Een thermobox kopen is een noodzaak voor iedere professionele keuken. Zowel voor intern gebruik in de horeca als voor externe catering is het kopen van een thermobox essentieel. Dit is namelijk de ideale oplossing voor het behoud van de juiste temperatuur van uw etenswaren. Voor een breed aanbod aan dergelijke boxen kunt u natuurlijk terecht bij Lagro Waalwijk B.V.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een thermobox kopen voor verwarmde of gekoelde opslag

Voor geïsoleerde opslag en vervoer is het kopen van een thermobox dé uitkomst. Is er op locatie bijvoorbeeld geen keuken aanwezig? Of is er op locatie onvoldoende tijd om gerechten voor te bereiden? Dan kunt u door een thermobox voor de horeca te kopen toch zorgen voor gerechten die ook nog eens de juiste temperatuur hebben. Of u nu een thermobox voor transport of opslag wil kopen, u vindt het beide in ons aanbod aan keukenbenodigdheden voor de horeca. Zowel verwarmde als gekoelde gerechten blijven hiermee uitstekend op temperatuur!

Laat u voorzien van advies op maat

Weet u niet welke thermobox u het best kunt kopen voor uw zaak in de horeca? Wij adviseren u hier graag over. Hiervoor bezoeken wij u op locatie, zodat we meteen uw huidige situatie kunnen zien en u het best kunnen adviseren. Komt u liever langs bij ons bedrijf in Waalwijk, vlak bij Tilburg? Ook dat is mogelijk. Bel voor een afspraak naar +31 (0) 416 38 33 09 of stuur een e-mail naar info@lagrowaalwijk.nl. Wij helpen u graag bij het kopen van een geschikte thermobox, oftewel warmhoudbox, voor uw bedrijf in de horeca.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service