Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Thermobox

Een thermobox is een hulpmiddel voor de professionele keuken. Zowel voor intern transport als voor externe catering is het gebruik van een thermobox een goede oplossing voor behoud van temperatuur. Voor een breed aanbod aan thermoboxen kunt u terecht bij Lagro Waalwijk B.V.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Zowel verwarmd als gekoeld transport mogelijk met een thermobox

Voor geïsoleerd vervoer zijn thermoboxen een goede uitkomst. Is er op locatie geen keuken aanwezig? Of is er op locatie onvoldoende tijd om de gerechten voor te bereiden? Een thermobox voor transport van Lagro Waalwijk B.V. is wat u nodig hebt. Zowel verwarmde als gekoelde gerechten blijven op de juiste temperatuur. Elke thermobox in ons assortiment is geschikt voor gastronoom bakken en is voorzien van ergonomische handgrepen aan de zijkanten.

Wij komen bij u langs voor advies op maat

Welke thermobox is het meest geschikt voor u? Wij adviseren u hier graag over. Hiervoor bezoeken wij u op locatie. Op deze manier zien we meteen uw huidige situatie en kunnen we u optimaal adviseren. Komt u liever bij ons langs? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Maak voordat u langskomt een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Heeft u nog vragen of heeft u interesse in een warmhoudbox? Deze mag u ons ook altijd telefonisch stellen.