Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een warmhoudbox kopen

Als u een bedrijf in de zorg, hotelbranche of catering heeft, dan is een warmhoudbox essentieel om te kopen. De box wordt binnen allerlei sectoren gebruikt voor zowel grote als kleine evenementen en werkzaamheden. Binnen welke sector bent u werkzaam? Laat het weten aan het team van Lagro Waalwijk B.V. en u ontvangt een passende transport- en opslagoplossing die naadloos aansluit op uw wensen. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een warmhoudbox kopen om uw voedsel op de juiste temperatuur te houden

U kunt bij ons een warmhoudbox kopen in diverse uitvoeringen. Zo kiest u bij ons uit verschillende boxen voor de zorg, hotelbranche en catering. Heeft u een geschikte box gezien, maar komen de standaardmaten niet overeen met de maten die u in gedachten heeft? Dat is geen probleem! Geef de specifieke maten door en wij passen de box naar uw wensen aan.

Combineer een warmhoudbox met diverse andere producten

Met een goed lopende zorginstelling of horecazaak, weet u als geen ander dat u meer apparatuur moet kopen dan enkel een warmhoudbox. Op basis van jarenlange ervaring binnen de transportwereld bieden wij een gevarieerd aanbod aan, dat eenvoudig met elkaar te combineren is. Wat dacht u bijvoorbeeld van bordentransportwagens, bordenwagens en bordenstapelaars? Neem alvast een kijkje in het onlineoverzicht. Heeft u vragen? Wij beantwoorden ze graag via +31 (0) 416 38 33 09. Maak via deze weg ook een afspraak om langs te komen in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service