Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Warmhoudbox

Van grote tot aan kleine evenementen en van de zorg tot aan de horeca: een warmhoudbox wordt binnen tal van sectoren gebruikt. Binnen welke sector bent u werkzaam? Laat het weten aan het team van Lagro Waalwijk B.V. en u ontvangt een passende oplossing die naadloos aansluit op uw wensen. Want ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een warmhoudbox houdt uw voedsel of dienbladen op de juiste temperatuur

U kiest bij ons uit verschillende boxen voor de zorg en hotel & catering. En heeft u een geschikte warmhoudbox gezien, maar komen de standaardmaten niet overeen met de maten die u in gedachten heeft? Geen probleem! Geef de specifieke maten door en wij passen de warmhoudbox aan.

Combineer een warmhoudbox met diverse andere producten

Met een goed lopende zorginstelling of horecazaak, weet u als geen ander dat u meer apparatuur nodig heeft dan enkel een warmhoudbox. Op basis van jarenlange ervaring binnen de transportwereld bieden wij een gevarieerd aanbod wat eenvoudig met elkaar te combineren is. Wat dacht u bijvoorbeeld van bordentransportwagens, bordenwagens en bordenopslagwagens? Neem alvast een kijkje in het online overzicht. Vragen? Wij beantwoorden ze graag via +31 (0) 416 38 33 09. Maak via deze weg ook een afspraak om langs te komen in onze showroom in Waalwijk.