Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een Platemate kopen

Een Platemate kopen is dé uitkomst voor uw professionele keuken. Staat er binnenkort een groot evenement bij u op de planning en wilt u hiervoor snel en efficiënt werken met voldoende ruimte in de keuken? Dan moet u zeker een Platemate kopen bij Lagro Waalwijk B.V.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een Platemate kopen biedt uitkomst in de horeca- en zorgsector

U kunt bij ons diverse bordenstapelaars kopen, waaronder de Platemate. Dit is een soort stelling waarin u gemakkelijk veel borden tegelijkertijd op een klein oppervlak bewaart. Dit is dan ook de reden waarom het kopen van de Platemate in de horeca- en zorgsector een uitstekend idee is. Er kan zo namelijk veel ruimte worden bespaard in keukens waar voor veel mensen tegelijkertijd voor eten wordt gezorgd!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Overweegt u om een Platemate of een ander opslagproduct zoals een koffiewagen of dienbladenwagen te kopen, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of te mailen naar info@lagrowaalwijk.nl. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van advies op maat. Hiervoor komen wij bij u op locatie langs of bezoekt u onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service