Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Platemate

Een Platemate, ofwel een bordenwagen, is een ideale uitkomst binnen uw keuken. Staat er binnenkort een groot evenement bij u op de planning en wilt u hiervoor snel en efficiënt werken met voldoende ruimte in de keuken? Neem dan contact op met Lagro Waalwijk B.V.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De Platemate is ideaal voor de horeca en de zorg

In ons aanbod vindt u diverse bordenwagens. Natuurlijk is een Platemate dé uitkomst voor een horecakeuken. In de zorg wordt deze wagen ook geregeld gebruik. Maak uw organisatie en wensen aan ons kenbaar. Dan helpen wij u met het kiezen voor een passende oplossing.

Heeft u vragen? Bel ons!

Wilt u meer weten over de Platemate of een van de andere wagens, zoals een koffiewagen of dienbladwagen in ons assortiment? Neem contact op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 en stel al uw vragen. Ook zijn we u van dienst met advies op maat. Hiervoor komen we bij u langs zodat we uw huidige situatie kunnen bekijken om u optimaal te adviseren. Ook is advies in onze showroom mogelijk. Maak voordat u langskomt wel even een afspraak. Hiervoor belt u naar eerdergenoemd nummer.