Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een geschikte dienbladenwagen kopen

Een dienbladenwagen kopen doet u bij Lagro Waalwijk B.V. U vindt in ons aanbod namelijk veel verschillende soorten en maten. Bovendien leveren we niet alleen exemplaren voor universele dienbladen, maar ook voor wagens op maat met afwijkende afmetingen kunt u bij ons terecht.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een dienbladenwagen kopen die aan uw wensen voldoet

Als u besluit om een dienbladenwagen bij ons te kopen, dan profiteert u altijd van dezelfde uitstekende specificaties. Zo zijn al onze exemplaren van roestvrijstaal en kunt u de indeling en afmetingen zelf bepalen. Er zijn diverse indelingen mogelijk voor het opslaan en transporteren van dienbladen. U kunt de dienbladenwagen bovendien kopen in een standaarduitvoering, maar deze kan ook op maat gemaakt worden in de door u gewenste afmetingen. U vindt dus altijd wel een afruimwagen die aan uw wensen voldoet!

Neem contact met ons op voor maatwerk

Waar moet de dienbladenwagen die u wilt kopen aan voldoen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via +31 (0) 416 38 33 09. Wij vertellen u dan meer over wat we te bieden hebben. Laat u inspireren door ons uitgebreid assortiment en plaats direct uw bestelling. Ervaar zelf de kwaliteit en functionaliteit die wij als leverancier in opslag- en transportmateriaal te bieden hebben. Wacht niet langer en optimaliseer uw werkprocessen met onze producten!


Home

Assortiment

Offertelijst

Service