Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Afruimwagen voor in de horeca

Een afruimwagen is een veelzijdig inzetbaar product in zowel de horeca als in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Het is een essentieel hulpmiddel voor het snel en efficiënt opruimen van tafels. Van een standaardafruimwagen tot een custom-made oplossing: alles is verkrijgbaar bij Lagro Waalwijk B.V. Laat u informeren door onze vakmensen!

 

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een afruimwagen voor de horeca is in veel uitvoeringen beschikbaar

Het gebruik van een afruimwagen vermindert de fysieke belasting voor het personeel in de horeca en zorgt voor een nettere uitstraling van het restaurant. In drukke eetgelegenheden is een goede afruimwagen onmisbaar voor een vlotte bediening. De wensen en het gebruik van een afruimwagen zijn zeer uiteenlopend. U kunt natuurlijk gebruikmaken van een volledig gelaste serveerwagen, maar wellicht bent u op zoek naar een afruimwagen voor de horeca waarin u ruimte heeft voor uw spoelkorven en een vuilnisbak. De mogelijkheden zijn uitgebreid!

De mogelijkheden voor een afruimwagen op maat

Wilt u graag een afruimwagen of een bordenwagen voor de horeca op maat? Bijvoorbeeld omdat u een specifiek aantal dienbladen kwijt wilt of omdat de afmeting van uw dienbladen afwijkt van een standaardmaat? Wij bekijken als leverancier in opslag- en transportmateriaal graag uw situatie op locatie en adviseren u over de mogelijkheden.

Profiteer van persoonlijk advies bij u op locatie

Laat u zich graag adviseren bij de aankoop van een afruimwagen voor de horeca of voor de zorg? Wij komen hiervoor graag bij u op locatie langs. Ook bent u welkom om onze showroom te bezoeken. Wilt u ons wat vragen of een afspraak maken? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service