Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Afruimwagen horeca

Een afruimwagen is een veelzijdig inzetbaar product voor zowel de horeca als in verzorgingstehuizen of ziekenhuizen. Van een standaard afruimwagen tot een custom-made oplossing, alles is verkrijgbaar bij Lagro Waalwijk B.V. Laat u informeren door onze vakmensen.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een afruimwagen is in veel uitvoeringen beschikbaar

De wensen en het gebruik van een afruimwagen zijn zeer uiteenlopend. U kunt natuurlijk gebruik maken van een standaard maar duurzame RVS volledig gelaste serveerwagen, maar wellicht bent u op zoek naar een afruimwagen waarin u ruimte heeft voor uw spoelkorven en een vuilnisbak. De mogelijkheden zijn oneindig.

Bespreek de mogelijkheden voor een afruimwagen op maat

Wilt u graag een afruimwagen of bordenwagen op maat? Bijvoorbeeld omdat u een specifiek aantal dienbladen kwijt wilt, of omdat de afmeting van uw dienbladen verschilt van een standaard maat? Wij komen graag uw situatie bekijken op locatie en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Persoonlijk advies bij u op locatie

Laat u zich graag adviseren bij de aankoop van een afruimwagen? Wij komen hiervoor graag langs bij u op locatie. Ook bent u welkom om onze showroom te bezoeken. Deze is op afspraak voor u geopend. Wilt u ons wat vragen? Of een afspraak maken? Neem tijdens kantooruren contact op via +31 (0) 416 38 33 09.