Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Afruimwagen voor de horeca

Een afruimwagen is een veelzijdig inzetbaar product in zowel de horeca als in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen. Van een standaardafruimwagen tot een custom-made oplossing: alles is verkrijgbaar bij Lagro Waalwijk B.V. Laat u informeren door onze vakmensen!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een afruimwagen voor de horeca of een andere toepassing is in veel uitvoeringen beschikbaar

De wensen en het gebruik van een afruimwagen zijn zeer uiteenlopend. U kunt natuurlijk gebruikmaken van een standaard, duurzame, RVS, volledig gelaste serveerwagen, maar wellicht bent u op zoek naar een afruimwagen voor de horeca waarin u ruimte heeft voor uw spoelkorven en een vuilnisbak. De mogelijkheden zijn uitgebreid!

De mogelijkheden voor een afruimwagen op maat

Wilt u graag een afruimwagen of een bordenwagen voor de horeca op maat? Bijvoorbeeld omdat u een specifiek aantal dienbladen kwijt wilt of omdat de afmeting van uw dienbladen afwijkt van een standaardmaat? Wij bekijken graag uw situatie op locatie en adviseren u over de mogelijkheden.

Profiteer van persoonlijk advies bij u op locatie

Laat u zich graag adviseren bij de aankoop van een afruimwagen voor de horeca? Wij komen hiervoor graag bij u op locatie langs. Ook bent u welkom om onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, te bezoeken. Wilt u ons wat vragen? Of een afspraak maken? Neem tijdens kantooruren contact met ons op via +31 (0) 416 38 33 09 of info@lagrowaalwijk.nl.