Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Serveerwagens voor alle sectoren

Bent u in de markt voor een serveerwagen, dan zit u goed bij Lagro! Breng een bezoek aan onze showroom in Waalwijk voor een persoonlijk koopadvies uit ons ruime aanbod. Wij leveren uw serveerwagen standaard af in de gangbare Gastronorm-afmetingen. Mocht u andere wensen hebben voor de afmetingen en/of tussenafstanden van uw serveerwagen, dan maken wij deze graag voor u op maat. Zo benut u de capaciteit van de keukentrolley exact zoals u dat wilt.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Uw serveerwagen van RVS, op maat gemaakt

Wij maken uw serveerwagen van RVS volledig voor u op maat. Ook kunt u kiezen voor een standaardmodel dat beschikt over de volgende specificaties:

  • Indeling: de keukentrolley is opgedeeld in meerdere plateaus, voor diverse doeleinden
  • Materiaal: roestvrij lichtmetaal/geanodiseerd aluminium, RVS of Volkern
  • Afmetingen: de keukentrolley is beschikbaar in standaardafmetingen van 600 bij 400, 800 bij 500, of 1000 bij 600 millimeter.
  • Opties: als optionele toevoeging kunt u kiezen voor semi-luchtbanden en verstevigde plateaus

 

Een praktische, mooi ontworpen keukentrolley naar wens

Bij het kopen van een serveerwagen zijn er verschillende zaken om op te letten. In de eerste plaats wilt u natuurlijk dat het voertuig praktisch is. Veelal wordt een serveerwagen van RVS gebruikt in ruimtes waar de wagen ook wordt gezien door gasten. Daarom is het belangrijk dat de serveerwagen er stijlvol uitziet. Bij het leveren van een serveerwagen op maat houden hier wij hier uiteraard rekening mee. Zo is het mogelijk de serveerwagen rondom af te dichten met platen Volkern, met een kleur, print of logo naar keuze.

Ontvang persoonlijk advies

Zoekt u naar een duurzame standaard RVS serveerwagen of gaat uw voorkeur uit naar een keukentrolley op maat? Wat uw voorkeuren ook zijn, bij ons heeft u altijd meer dan genoeg keuze. Wij bieden u persoonlijke service bij u op locatie, zodat wij u effectief kunnen adviseren. Ook is het mogelijk om onze showroom te bezoeken voor andere producten, zoals een schoonmaakkar. Uw afspraak maakt u telefonisch via +31 (0) 416 38 33 09.