Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een serveerwagen voor uw sector kopen

Als u een serveerwagen wilt kopen, zit u goed bij Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren uw serveerwagen in een standaarduitvoering voor de gangbare gastronormbakken, of passen de serveerwagen aan die u wilt kopen, aan de hand van uw wensen. Zo benut u de capaciteit van de wagen exact zoals u dat wilt.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een serveerwagen kopen die geschikt is voor uw toepassing

In ons brede aanbod aan serveerwagens is de kans groot dat u vindt waar u naar op zoek bent. Er zijn natuurlijk verschillende zaken om rekening mee te houden bij het kopen van een serveerwagen. Zo wilt u in de eerste plaats dat de serveerwagen praktisch is. Dit geldt voor elke wagen in ons aanbod, of u nu voor een broodwagen of uitschepwagen kiest. Daarnaast is het ook belangrijk dat de wagen er stijlvol en hygiënisch uitziet voor uw gasten. Om deze reden wordt vaak voor roestvrijstaal gekozen. Bovendien kunt u de serveerwagen die u wilt kopen, laten afdichten met Volkernplaten in een kleur met print of logo naar keuze.

Ontvang persoonlijk advies

Zoekt u naar een duurzame serveerwagen van Hupfer? Of wilt u graag een serveerwagen op maat kopen? Wat uw voorkeuren ook zijn, bij ons slaagt u zeker. Wij voorzien u als specialist in opslag- en transportmateriaal graag van persoonlijk advies bij u op locatie of in onze. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of een e-mail te sturen naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service