Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer serveerwagens

Voor een kwalitatieve Hupfer serveerwagen bent u bij Lagro Waalwijk B.V. aan het juiste adres. In onze showroom in Waalwijk vindt u een ruim assortiment aan serveerwagens van diverse gerenommeerde merken. Wij leveren wagens in alle gangbare afmetingen. Heeft u echter speciale wensen voor uw Hupfer serveerwagen? Laat het dan weten. Wij maken namelijk ook serveerwagens op maat, bijvoorbeeld met afwijkende afmetingen of tussenstanden. Zo benut u de capaciteit van de serveerwagen optimaal.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Ga voor een nette uitstraling met een Hupfer serveerwagen

De serveerwagens in ons assortiment zijn in de eerste plaats erg praktisch. Daarbij zien ze er ook netjes uit. Wij bieden de mogelijkheid om de Hupfer serveerwagen rondom af te dichten met Volkern in een kleur, print of logo naar keuze. Dat is belangrijk, want veelal bevinden serveerwagens zich in openbare ruimtes en worden dus ook gezien door uw gasten.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u wat meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van een Hupfer serveerwagen? Of heeft u een andere vraag? Bel dan gedurende kantooruren naar +31 (0) 416 38 33 09. Om u te voorzien van advies op maat komen wij graag bij u langs op locatie of bent u welkom in onze showroom. Hiervoor dient u van tevoren wel eerst een afspraak te maken.