Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Hupfer serveerwagens

Om van het merk Hupfer kwalitatieve serveerwagens te kopen, gaat u naar Lagro Waalwijk B.V. In onze showroom in Waalwijk vindt u een ruim assortiment aan serveerwagens van diverse gerenommeerde merken, waaronder Hupfer. Wij leveren wagens in alle gangbare afmetingen. Heeft u echter speciale wensen? Laat het dan weten. Wij maken namelijk ook serveerwagens op maat, bijvoorbeeld met afwijkende afmetingen of tussenstanden. Zo benut u de capaciteit optimaal!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Hupfer zorgt voor een nette uitstraling van uw serveerwagens

De serveerwagens in ons assortiment van onder meer het merk Hupfer zijn in de eerste plaats erg praktisch. Daarbij zien ze er ook netjes uit. Dit komt onder meer doordat wij u de mogelijkheid aanbieden om de serveerwagens te laten afdichten met een Volkernplaat in een kleur en met print of logo naar wens. Dit voegt echt waarde toe, want de wagens bevinden zich vaak in openbare ruimtes en worden gezien door uw gasten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het bestellen van serveerwagens van Hupfer? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of te mailen naar info@lagrowaalwijk.nl. Om u te voorzien van advies op maat, komen wij graag bij u op locatie langs of u bezoekt hiervoor onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service