Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Koffiewagen horeca

Een koffiewagen voor de horeca laat u leveren door Lagro Waalwijk B.V. Lagro Waalwijk B.V. staat alom bekend als een toonaangevend leverancier van opslag- en transportmateriaal voor de zorg, horeca en industrie. Wij helpen u gegarandeerd aan de ideale oplossing.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een koffiewagen voor de horeca: verschillende soorten beschikbaar

Voor onder meer hotelcatering, restaurants en cateringbedrijven, levert Lagro Waalwijk B.V. een rijk en divers aanbod aan opslag- en transportmateriaal van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zo leveren wij onder anderen verschillende soorten koffiewagens en Hupfer-serveerwagens voor de horeca. Met een koffiewagen is het op eenvoudige wijze mogelijk om al uw klanten op locatie te voorzien van een kopje koffie. Koffiewagens zijn bij ons verkrijgbaar in een groot aantal soorten en maten. Ook voor uw bedrijf vindt u gegarandeerd de ideale koffiewagen in ons aanbod. Indien u echter speciale wensen heeft, op het gebied van materiaal of omvang bijvoorbeeld, is het voor ons tevens mogelijk om uw koffiewagen voor de horeca helemaal op maat te leveren. Samen met onze gespecialiseerde accountmanagers wordt er dan een oplossing gecreëerd die naadloos aansluit op uw wensen en eisen.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van een koffiewagen voor de horeca? Neem dan gerust contact op met onze afdeling Advies en Verkoop via telefoonnummer +31 (0) 416 38 33 09 of e-mailadres info@lagrowaalwijk.nl of kom langs in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service