Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Catering thermobox

Een catering thermobox voor het geïsoleerd transport van diverse producten haalt u natuurlijk bij Lagro Waalwijk B.V. Wij hebben een zeer uitgebreide voorraad van zowel nieuwe als gebruikte producten. Of u nu werkt in de zorg, industrie of de horeca, in ons ruime aanbod vindt u de transportmiddelen die u nodig heeft.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Combineer een catering thermobox met diverse andere producten

Lagro Waalwijk B.V. is actief in zowel de horeca als de zorg. U kunt daarbij denken aan catering, hotels, restaurants, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Wij bieden een ruime diversiteit aan producten die u nodig heeft in deze sectoren. Daardoor vindt u, naast ons aanbod aan thermoboxen, diverse andere producten, zoals:

Bekijk uw catering thermobox in het echt voordat u uw bestelling plaatst

Wilt u de catering thermoboxen van tevoren graag in het echt bekijken? En hierbij advies ontvangen zodat u zeker het juiste product bestelt? Neem dan contact op via +31 (0) 416 38 33 09 en maak een afspraak. Met plezier komen wij bij u langs om uw situatie te bekijken en u persoonlijk te adviseren. Komt u liever langs in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, voor een thermobox? Ook dat is mogelijk. Maak voor beide van tevoren wel even een afspraak. Heeft u nog vragen? Dan mag u ons natuurlijk ook bellen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service