Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Thermobox gastronorm

Een thermobox gastronorm koopt u bij Lagro Waalwijk B.V. in Waalwijk. Wij hebben zowel voor de horeca, zorg en industrie de juiste interne opslag- en transportmaterialen in huis. Hierdoor kunnen we voor diverse branches en afdelingen thermoboxen voorzien, die voldoet aan al uw wensen en eisen. Naast de standaard oplossingen kunnen we u ook oplossingen op maat leveren van een uitstekende kwaliteit. Interesse? Ontdek het volledige aanbod aan gastronorme thermoboxen wanneer u een afspraak maakt en langskomt in onze showroom.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een thermobox gastronorm is geschikt voor diverse branches

Onze thermobox gastronorm staat bekend om de uitstekende isolerende werking, waardoor deze zeer geschikt is voor het vervoeren van warme en koude voeding. Bij Lagro Waalwijk B.V. kiest u diverse soorten, maten en materialen, evenals een bijpassende rvs-trolley en diverse accessoires. Door de ruime mogelijkheden zijn onze gastronorm thermoboxen geschikt voor:

  • Restaurants
  • Hotels
  • Catering
  • Zorginstellingen
  • Industrie

Wij helpen u graag in de showroom of telefonisch

Bij Lagro Waalwijk B.V. helpt het team u graag bij het vinden van de juiste thermobox gastronorm voor al uw voedingstransporten. In onze showroom aan de Professor Eykmanweg in Waalwijk, vlak bij Tilburg, staan onze specialisten klaar voor deskundig advies en ontvangt u meer informatie over de gebruiksopties. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Heeft u op dit moment vragen? Ook dan bereikt u ons door te bellen naar eerdergenoemd nummer.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service