Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een transportbox kopen

Van een cateringbedrijf tot aan een grote keuken in een hotel en van een zorginstelling tot aan een restaurant: een transportbox kopen biedt voor tal van organisaties een uitkomst. Met een dergelijke box vervoert u gerechten veilig, snel en op de juiste temperatuur. Door te kiezen voor de boxen van Lagro Waalwijk B.V., vervoert u ze ook nog eens in stijl!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een transportbox en andere benodigdheden kopen van ons bedrijf

Ons bedrijf is actief in zowel de horeca als de zorg. U kunt daarbij denken aan catering, hotels, restaurants, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Daardoor vindt u bij ons, naast de mogelijkheid om een transportbox te kopen, diverse andere producten, zoals:

 

Zo zorgt u ervoor dat uw nieuwe box nog vele jaren meegaat

Naast dat u een transportbox voor verschillende sectoren bij ons bedrijf kunt kopen, profiteert u ook van onze onderhoudsdiensten. Door uw box periodiek te laten onderhouden, vergroot u de levensduur. Vooral bij intensief gebruik is dit een aanrader. Mocht er iets met de transportbox zijn, dan kunt u bij ons terecht voor een vakkundige reparatie.

Neem contact met ons op en laat u adviseren

Als u een transportbox gaat kopen is het belangrijk om te weten waarvoor u deze gaat gebruiken. Met deze kennis kunnen wij u voorzien van een product dat past bij uw toepasing. Om u goed te kunnen adviseren, komen wij graag bij u langs op locatie of maken we een afspraak in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of door een e-mail te sturen naar info@lagrowaalwijk.nl.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service