Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Transportbox

Van een cateringbedrijf tot aan een grote keuken in een hotel en van een zorginstelling tot aan een restaurant: een transportbox is binnen tal van organisaties een uitkomst. Met een transportbox vervoert u gerechten, veilig, snel en op de juiste temperatuur. En door te kiezen voor transportboxen van Lagro Waalwijk B.V., vervoert u ook nog eens in stijl!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Stijlvolle transportbox van Lagro Waalwijk B.V.

Lagro Waalwijk B.V. is actief in zowel de horeca als de zorg. U kunt daarbij denken aan catering, hotels, restaurants, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Daardoor vindt u, naast ons aanbod aan thermoboxen, diverse andere producten, zoals:

 

Zo zorgt u ervoor dat uw nieuwe transportbox nog vele jaren meegaat

Naast dat wij transportboxen voor verschillende sectoren leveren, zijn wij u ook van dienst met het onderhoud hiervan. Door uw transportbox periodiek te laten onderhouden, vergroot u de levensduur ervan. Vooral bij intensief gebruik is dit een aanrader. Mocht er iets met de transportbox zijn, dan kunt u bij ons terecht voor vakkundige reparatie ervan.

Neem contact op en laat u adviseren

Waarvoor gaat u de transportbox exact gebruiken? Dit is belangrijk, want met deze kennis kunnen wij u voorzien van een product dat past bij uw toepasing. Om u goed te kunnen adviseren, komen wij graag bij u langs op locatie. Ook mag u bij ons langskomen. Onze showroom is geopend op afspraak. Een afspraak maken doet u eenvoudig door ons te bellen. U bereikt ons via +31 (0) 416 38 33 09.