Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Ziekenhuiskar

Voor een ziekenhuiskar op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren deze in vele verschillende uitvoeringen en enkel van kwaliteitsmerken. Zo ontvangt u de betrouwbare transportoplossingen waar u op kunt bouwen voor uitstekende zorg. Bij Lagro in Waalwijk voorzien wij onze klanten volledig van transportmaterieel naar wens. Wij adviseren u bij de koop, en het samenstellen van uw ideale model ziekenhuiskar.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De ziekenhuiskar voor uw zorgtaken

Verschillende uitvoeringen van uw ziekenhuiskar zijn bij ons direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben voor ieder specialisme een geschikte configuratie. Of u nu een medicijnwagen, verzorgingswagen of verbandwagen nodig heeft, wij leveren deze van onze kwaliteitsmerken. Medicars, Baccy-modellen, en meerdere Combicars hebben wij standaard op voorraad. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het maken van de meest geschikte keuze.

Eén locatie voor transportmateriaal

Voor al uw transportoplossingen kunt u terecht bij Lagro. Naast ons assortiment voor de zorg bieden wij ook transport- en opslagapparatuur voor voedselbereiding. Wilt u ook serveerwagens, koffiewagens, warmhoudwagens of geïsoleerd transport afnemen voor uw zorginstelling? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Om een afspraak te maken gaat u naar onze website, of belt u naar +31 (0) 416 38 33 09. Wij bezoeken u op locatie, of nodigen u graag uit bij ons in de showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Zo kunt u gelijk ons assortiment bekijken om te zien welk model ziekenhuiskar u schikt. Graag tot ziens bij Lagro!


Home

Assortiment

Offertelijst

Service