Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Warmhoudwagen

Een warmhoudwagen van zeer hoogwaardige kwaliteit laat u leveren door Lagro Waalwijk B.V. Niet alleen kiest u voor de beste kwaliteit. U heeft ook nog eens de keuze uit verschillende uitvoeringen en afmetingen. Krijg een online impressie van het aanbod en laat u adviseren in de showroom door ons team van specialisten.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Uw voedsel blijft op de juiste temperatuur met een warmhoudwagen

Lagro Waalwijk B.V. levert een uitgebreid assortiment aan opslag- en transportmateriaal voor de horeca. Hier vindt u onder meer een warmhoudwagen van zeer hoogwaardige kwaliteit en een warmhoudbox. Met deze wagens houdt u warm gemaakt voedsel eenvoudig op de juiste temperatuur tot het moment van serveren. U vindt deze warmhoudwagens bij ons in een grote diversiteit aan uitvoeringen en afmetingen. Voor iedere toepassing is de juiste wagen gegarandeerd in ons aanbod te vinden. En naast dat u kunt kiezen uit diverse toepassingen voor de horeca, bieden wij ook warmhoudwagens voor de zorg aan.

Kies voor een warmtewagen op maat

Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij een warmtewagen compleet op maat leveren! Onze specialisten creëren in dat geval samen met u een oplossing, die volledig aansluit op uw wensen en eisen. De mogelijkheden voor uw warmtewagen worden hierdoor eindeloos. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste oplossing voor uw toepassing ontvangt.

Vragen? Stel ze per telefoon of in de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van een warmtewagen of warmtekast voor uw bedrijf? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09, of bezoek de showroom in Waalwijk. Want wij leren u natuurlijk het allerliefste persoonlijk kennen.