Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Warmhoudwagen

Een warmhoudwagen van zeer hoogwaardige kwaliteit laat u leveren door Lagro Waalwijk B.V. Niet alleen kiest u bij ons voor de beste kwaliteit. U heeft ook nog eens de keuze uit verschillende uitvoeringen en afmetingen. Krijg online een impressie van het aanbod en laat u adviseren in de showroom door ons team van specialisten.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Uw voedsel blijft op de juiste temperatuur met een warmhoudwagen

Ons bedrijf levert een uitgebreid assortiment aan opslag- en transportmateriaal voor de horeca. Hier vindt u onder meer een uitschepwagen van hoogwaardige kwaliteit en een warmhoudbox. Met een warmhoudwagen houdt u warm gemaakt voedsel eenvoudig op de juiste temperatuur tot het moment van serveren. U vindt deze wagens bij ons in een grote diversiteit aan uitvoeringen en afmetingen. Voor iedere toepassing is de juiste wagen gegarandeerd in ons aanbod te vinden. Naast dat u kunt kiezen uit diverse toepassingen voor de horeca, bieden wij ook warmhoud- en uitschepwagens voor de zorg aan.

Kies voor een warmtewagen op maat

Heeft u speciale wensen? Dan kunnen wij een warmhoudwagen compleet op maat leveren! Onze specialisten creëren in dat geval samen met u een oplossing die volledig aansluit op uw wensen en eisen. De mogelijkheden voor uw warmtewagen worden hierdoor eindeloos. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste oplossing voor uw toepassing ontvangt.

Heeft u vragen? Stel ze per telefoon of in de showroom

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van een warmhoudwagen of warmtekast voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09 of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Wij leren u namelijk het allerliefste persoonlijk kennen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service