Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Rieber warmhoudkast

Een Rieber warmhoudkast vindt u bij Lagro Waalwijk B.V. Wij zijn dé leverancier op het gebied van transport- en opslagmateriaal van Rieber en diverse andere toonaangevende merken. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Wij heten u van harte welkom in onze showroom!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Rieber warmhoudkast tegen een voordelige prijs

Lagro Waalwijk B.V. levert Rieber opslag- en transportmaterialen tegen een scherpe prijs. Zo ook een nieuwe Rieber warmhoudkast, welke uit voorraad leverbaar is. Alle warmhoudwagens van Rieber en andere toonaangevende merken zijn bij ons verkrijgbaar. Ook voor uw toepassing vindt u daardoor bij ons de juiste banketwagen.

Ontvang persoonlijk advies en maak uw wensen kenbaar

Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies. Bovendien heeft u bij Lagro Waalwijk B.V. niet alleen de keuze uit standaardoplossingen, maar ook maatwerkoplossingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden binnen uw sector? In dat geval gaan wij graag met u in gesprek om deze mogelijkheden door te nemen.

Bel ons en maak direct een afspraak

Houdt u uw maaltijden binnenkort warm met behulp van een Rieber warmhoudkast? Wij adviseren u hier graag over. Neem contact met ons op via +31 (0) 416 38 33 09 om een afspraak in te plannen. Deze afspraak kan plaatsvinden in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, maar is ook bij u op locatie mogelijk. Ook wanneer u nog iets wilt vragen, mag u ons natuurlijk altijd bellen.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service