Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Rieber

Lagro Waalwijk B.V. heeft in het betrouwbare merk Rieber zijn perfecte partner gevonden in de voorziening van keukenbenodigdheden. Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar geschikte warmhoudsystemen voor etenswaren kunnen uitstekend bij ons terecht. Of het nu om het opslaan van voedsel of het warmhouden van etenswaren gaat: wij geven u altijd passend advies. Kom voor de beste systemen van Rieber naar onze showroom in Waalwijk!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Professionele (warmhoud)systemen van Rieber

Voor het opslaan van maaltijden op dienbladen in warmhoudkasten zijn er van Rieber verschillende systemen verkrijgbaar. Bovendien bieden we ook veel andere producten van dit gerenommeerde merk aan én kunt u voor Rieber-onderdelen ook bij ons terecht. We leveren onder meer dienbladenwagens met warme lucht, maar ook nog veel andere transport-, opslag- en regenereertoestellen met actieve verwarming. Voor welke benodigdheden van Rieber u ook kiest, u bent altijd verzekerd van Duits topdesign en kwaliteit!

Bezoek onze showroom

Laat u zich voor uw aanschaf goed informeren door onze experts. Wij vertellen u welke apparatuur van Rieber het best aansluit op uw behoeften en wensen. Is uw budget beperkt? Dan hebben wij voor u zeker een mooie occasion. Bel naar +31 (0) 416 38 33 09 of mail naar info@lagrowaalwijk.nl om een afspraak te maken in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Graag tot ziens.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service