Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Rieber

Lagro Waalwijk heeft in het betrouwbare merk Rieber haar perfecte partner gevonden in de voorziening van warmhoudsystemen. Particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar geschikte warmtekasten, warmhoudkasten of warmhoudsystemen voor voedsel zijn bij Lagro Waalwijk aan het juiste adres. Of het nu om de verdeling of het warmhouden van voedsel gaat, wij geven u een passend koopadvies. Kom voor de beste systemen van Rieber naar onze showroom in Waalwijk!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Professionele warmhoudsystemen van Rieber

Voor de verdeling van maaltijden op dienbladen in warmtekasten of warmhoudkasten maken wij gebruik van drie soorten systemen: de Rieber-Induc, de Rieber-Unitray en het Rieber-Regiostation. Lagro kan u uiteraard ook voorzien van andere Rieber onderdelen. Zo leveren wij dienbladwagens met warme lucht, naast nog vele andere transport-, verdeel- en regenereertoestellen met actieve verwarming. Met producten van dit merk bent u altijd verzekerd van Duits topdesign en kwaliteit.

Bezoek onze showroom

Laat u zich voor uw aanschaf goed informeren door de experts van Lagro Waalwijk. Wij vertellen u welke apparatuur van Rieber het best aansluit op uw behoeften en wensen. Is uw budget beperkt, dan hebben wij voor u zeker een mooie occasion. Bel naar +31 (0) 416 38 33 09 om een afspraak te maken in onze showroom in Waalwijk, of stuur een e-mail naar info@lagrowaalwijk.nl. Graag tot ziens bij Lagro!