Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Rieber banketwagen

Van Rieber vindt u een banketwagen bij Lagro Waalwijk B.V. Wij zijn dé leverancier op het gebied van transport- en opslagmateriaal van Rieber en diverse andere toonaangevende merken. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Wij heten u van harte welkom in onze showroom!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Kies van het merk Rieber een scherp geprijsde banketwagen

Lagro Waalwijk B.V. levert Rieber opslag- en transportmaterialen tegen een scherpe prijs. Zo ook een nieuwe banketwagen van Rieber, welke uit voorraad leverbaar is. Alle passief geïsoleerde, actief verwarmde en/of gekoelde banketwagens van Rieber en andere toonaangevende merken, zoals Conf Plastic, zijn bij ons verkrijgbaar. Ook voor uw toepassing vindt u daardoor bij ons de juiste banketwagen. Ga bijvoorbeeld voor:

Ontvang persoonlijk advies en maak uw wensen kenbaar

Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies. Bovendien heeft u bij Lagro Waalwijk B.V. niet alleen de keuze uit standaardoplossingen, maar ook maatwerkoplossingen. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden binnen uw sector? In dat geval gaan wij graag met u in gesprek om deze opties door te nemen.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Zoekt u naar het juiste product voor geïsoleerd transport, zoals een banketwagen van Rieber? In het brede assortiment van Lagro Waalwijk B.V. vindt u gegarandeerd de juiste banketwagen van Rieber. Wilt u persoonlijk advies ontvangen? Dat is mogelijk bij u op locatie of in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Maak voor beide wel eerst een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09. Heeft u nog vragen? Dan mag u ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service