Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Gesloten trolley

De gesloten trolley is een essentieel instrument voor veel sectoren, vooral waar veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn. Bij Lagro Waalwijk B.V. bieden we oplossingen die niet alleen praktisch zijn, maar ook voldoen aan de strengste normen van de branche. Het gebruik van een gesloten trolley garandeert een optimale bescherming van uw producten, waardoor risico’s tijdens het transport aanzienlijk worden verminderd.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

De meerwaarde van een gesloten trolley

Waarom zou u kiezen voor een gesloten trolley? Simpelweg omdat het een extra laag bescherming biedt. In tegenstelling tot open trolleys, houdt een gesloten trolley stof, vuil en andere verontreinigende stoffen weg van de inhoud. Net als een csa-trolley zorgt het voor minder onderhoud en langere levensduur van wat erin wordt bewaard. Onze producten zijn ontworpen met het oog op maximale bescherming en efficiëntie.

Breng een bezoek aan onze showroom

Benieuwd naar de voordelen van een gesloten trolley in uw dagelijkse operaties? We nodigen u uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u van dichtbij ervaren wat onze trolleys uniek maakt. Laat u adviseren door ons als leverancier in opslag- en transportmateriaal, bekijk de verschillende modellen en zorg ervoor dat u de juiste keuze maakt die past bij uw organisatie. Ervaar de kwaliteit zelf en bestel of vraag een offerte aan.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service