Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Regaalwagen van RVS

Een regaalwagen van RVS koopt u natuurlijk bij Lagro Waalwijk B.V. Voor een breed aanbod aan standaard regaalwagens of voor regaalwagens op maat, brengt u een bezoek aan of neemt u contact op met Lagro Waalwijk B.V. Wij leveren een regaalwagen voor de universele gastronormbakken, schalen en dienbladen maar leveren ook wagens op maat met afwijkende afmetingen en/of tussenafstanden voor een volledige benutting van de capaciteit.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een regaalwagen van RVS kunt u volledig op maat laten maken

Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u een regaalwagen van RVS op maat laten maken. Waarom dit ook voor u dé uitkomst kan zijn? U bent met maatwerk verzekert van een regaalwagen die volledig aansluit op uw wensen en van een uitstekende kwaliteit gemaakt is. Liever snel voorzien zijn van een regaalwagen? Kies dan voor onze standaardwagens. Deze zijn vaak direct uit voorraad leverbaar.

Voor welke sector zoekt u een regaalwagen van RVS?

Wist u dat wij wagens voor diverse sectoren leveren? Kies bijvoorbeeld voor een regaalwagen voor de zorg of horeca. In wat voor sector u ook werkzaam bent en hoeveel exemplaren van de regaalwagen u graag af wenst te nemen: u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke service, deskundig advies en producten van gerenommeerde merken van een hoogwaardige kwaliteit.

Ontvang meer informatie telefonisch of in de showroom

Voor een duurzame regaalwagen van het merk Hupfer, in een standaarduitvoering óf op maat gemaakt, bent u bij Lagro Waalwijk B.V. aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan opslagmateriaal heeft u bij ons meer dan genoeg keuze. Daarnaast geven we u graag advies op maat over een regaalwagen. Dit is mogelijk bij u op locatie of in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Maak voor beide van tevoren wel even een afspraak. Hiervoor belt u tijdens kantooruren naar +31 (0) 416 38 33 09.