Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Regaalwagen van RVS

Een regaalwagen van RVS koopt u natuurlijk bij Lagro Waalwijk B.V. Voor een breed aanbod aan standaard regaalwagens of voor regaalwagens op maat, zit u bij ons goed. Wij leveren regaalwagens voor de universele gastronormbakken, schalen en dienbladen maar leveren ook wagens op maat met afwijkende afmetingen en/of tussenafstanden voor een volledige benutting van de capaciteit. Een regaalwaken is ideaal te gebruiken voor het bieden van roomservice.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Een regaalwagen van RVS kunt u volledig op maat laten maken

Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u een regaalwagen van RVS op maat laten maken. Waarom dit ook voor u dé uitkomst kan zijn? U bent met maatwerk verzekert van een regaalwagen van RVS die volledig aansluit op uw wensen en van een uitstekende kwaliteit gemaakt is. Liever snel voorzien zijn van een regaalwagen van RVS? Kies dan voor onze standaardwagens. Deze zijn vaak direct uit voorraad leverbaar.

Voor welke sector zoekt u een regaalwagen van RVS?

Wij leveren regaalwagens voor verschillende sectoren, waaronder de zorg, horeca en hotelbranche. Een regaalwagen wordt vaak gebruikt om roomservice mee te verlenen. In wat voor sector u ook werkzaam bent en hoeveel exemplaren van de regaalwagen u graag af wenst te nemen, u kunt bij ons altijd rekenen op persoonlijke service, deskundig advies en producten van gerenommeerde merken van een hoogwaardige kwaliteit. Wilt u graag meerdere regaalwagens of een specifieke regaalwagen voor roomservice aanschaffen? Als specialist in opslag- en transportmateriaal hebben we precies wat u nodig heeft.

Ontvang meer informatie telefonisch of in de showroom

Verleen goede roomservice met een geschikte regaalwagen. Voor een duurzame regaalwagen van het merk Hupfer, in een standaarduitvoering óf op maat gemaakt, zit u bij ons goed. Met een breed assortiment aan opslagmateriaal heeft u bij ons meer dan genoeg keuze. Daarnaast geven we u graag persoonlijk advies over regaalwagens. Dit is mogelijk bij u op locatie of in onze showroom. Maak voor beide van tevoren wel even een afspraak. Zoek niet langer naar een regaalwagen voor het verlenen van roomservice en kom langs.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service