Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

ScanBox: transport met zorg!

Een ScanBox vindt u bij Lagro Waalwijk B.V. Wij zijn dé leverancier op het gebied van transport- en opslagmateriaal, van ScanBox en diverse andere toonaangevende merken. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Wij heten u van harte welkom in onze showroom!Lagro Waalwijk B.V. levert opslag- en transportmaterialen tegen een scherpe prijs. Zo ook een nieuwe ScanBox, welke uit voorraad leverbaar is. Alle passief geïsoleerde, actief verwarmde en/of gekoelde wagens van ScanBox zijn bij ons verkrijgbaar. Ook voor uw toepassingen vindt u daardoor bij ons de juiste banketwagen.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Verschillende varianten ScanBox voor iedere klus

Bij het opdienen van eten is het belangrijk dat het de juiste temperatuur heeft, of het nu om een verwarmde of gekoelde maaltijd gaat. Om aan al uw wensen te voldoen hebben wij vier verschillende soorten ScanBoxen in ons assortiment:

  • Combinatie, voor transport op verschillende temperaturen
  • Gekoeld, voor koud transport en conservering
  • Passief, voor transport en conservering op kamertemperatuur
  • Verwarmd, voor het serveren van hete maaltijden

 

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Welke ScanBox is het meest geschikt voor uw dienstverlening? Gaat u voor nieuwkoop of toch voor een van onze occasions, zoals een dienbladwagen. Hierover adviseren wij u graag. Wij heten u van harte welkom in onze showroom, maar bij u op locatie langskomen behoort ook tot de mogelijkheden. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09, dan zetten wij de juiste producten alvast voor u klaar. Zo hebben wij ook diverse transportwagens.