Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

ScanBox: transport met zorg!

Een ScanBox vindt u bij Lagro Waalwijk B.V. Wij zijn dé leverancier op het gebied van transport- en opslagmateriaal voor onder meer de horeca- en zorgsector. Natuurlijk kan de ScanBox dan niet in ons assortiment ontbreken. Er zijn verschillende exemplaren uit voorraad leverbaar. Ook voor uw toepassing vindt u daardoor bij ons de juiste!

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Verschillende varianten van de ScanBox voor elke klus

Bij het opdienen van eten is het belangrijk dat het gerecht de juiste temperatuur behoudt, of het nu om een verwarmde of gekoelde maaltijd gaat. Hiervoor biedt de ScanBox uitkomst. Om aan al uw wensen te voldoen, hebben wij vier verschillende soorten in ons assortiment met keukenbenodigdheden opgenomen:

  • Combinatie: voor transport op verschillende temperaturen.
  • Gekoeld: voor koud transport en conservering.
  • Passief: voor transport en conservering op kamertemperatuur.
  • Verwarmd: voor het serveren van warme maaltijden.

Kies een exemplaar naar keuze uit

Welke ScanBox is het meest geschikt voor uw dienstverlening? Gaat u voor een nieuw exemplaar of kiest u liever een bordentransportwagen als occasion? Maak uw keuze online of bezoek onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg, voor advies. Wij komen tevens graag bij u op locatie langs. Maak hiervoor een afspraak via +31 (0) 416 38 33 09 of info@lagrowaalwijk.nl. Wij helpen u graag aan de juiste ScanBox-transportmaterialen!


Home

Assortiment

Offertelijst

Service