Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Scanbox transportwagens

Scanbox geïsoleerde transportwagens zijn van topkwaliteit, in diverse uitvoeringen en met de mogelijkheid tot een groot aantal dienbladen of schalen. De wagens zijn er in diverse afmetingen om aan elke eis te kunnen voldoen. Uiteraard zijn de Scanbox transportwagens gemakkelijk te assembleren.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Specialist in Scanbox transportwagens

Lagro is een specialist op het gebied van opslag- en transportmateriaal voor de zorg, horeca en industrie. Al het materiaal dat u bij ons kunt kopen is met de grootste zorg geselecteerd. Bent u op zoek naar een Scanbox geïsoleerde transportwagens met goede luchtbanden, dan bent u bij ons op de goede plek. Al jarenlang hebben wij ervaring met het inkopen en verkopen van de beste opslag- en transportmaterialen. Betrouwbare producten vindt u dus gewoon bij ons in Waalwijk. Wij hanteren daarnaast scherpe tarieven, waardoor we voor elk budget een oplossing kunnen vinden.

Contact

U kunt altijd langskomen voor extra toelichting tijdens kantooruren aan de Professor Eykmanweg 5d in Waalwijk, vlak bij Tilburg. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op +31 (0) 416 38 33 09. Neem nu contact op met onze afdeling verkoop en advies. Vul het contactformulier op deze website in, of stuur een e-mail naar info@lagrowaalwijk.nl. Wij voorzien u ook graag van advies op maat, zodat u zeker weet dat u de juiste Scanbox transportwagens aanschaft.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service