Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Transportkar luchtbanden

Een transportkar, wagen of trolley kan op veel verschillende type banden, zoals luchtbanden. Het meest geschikte type band vindt u in overleg met een van onze vakmensen. Zij kijken onder andere met u naar de route die uw wagen aflegt en de verwachte belasting. Door aandacht te besteden aan uw type band kunt u optimaal gebruik magen van uw transportkar, wagen of trolley. Denk hierbij aan geluidsreductie met zo min mogelijk weerstand.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Kies uit diverse wagens, zoals een transportkar op luchtbanden

Wist u dat u bij ons kunt kiezen uit een breed aanbod aan wagens voor vrijwel iedere sector zoals een transportkar op luchtbanden? U heeft bij ons namelijk de keuze uit de volgende wagens:

  • Bakwagens
  • Gaaswagens
  • Kastwagens
  • Orderpickwagens
  • Plateauwagens
  • Steekwagens
  • Werkplaatswagens

Laat transportwagens op maat maken

Heeft u een keuze gemaakt uit ons aanbod aan transportwagens, bijvoorbeeld een transportkar op luchtbanden? Dan kunnen wij, indien gewenst, de rvs-transportwagen volledig op maat voor u maken. Want met jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk, weten wij als geen ander hoe gevarieerd transport kan zijn.

Wij leren u graag beter kennen

Zoekt u naar een transportkar met luchtbanden? Dankzij ons brede assortiment vindt u gegarandeerd het voertuig waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. Hiervoor bieden we advies op maat. Dit doen we bij u op locatie of in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. In beide gevallen krijgt u advies van een gespecialiseerde medewerker en kunt u de verschillende opties in het echt bekijken. U neemt contact op door te bellen naar +31 (0) 416 38 33 09.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service