Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Leverancier thermoboxen

Lagro Waalwijk B.V. is de leverancier in thermoboxen, geschikt voor de catering. Wij werken samen met diverse toonaangevende leveranciers, zoals Hupfer, Rieber, Mercura en velen meer. Als leverancier in thermoboxen kunnen wij ook altijd maatwerk leveren, zodat u zeker weet dat onze producten voldoen aan uw wensen. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Lagro Waalwijk.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Leverancier van thermoboxen: maatwerk

Als leverancier van thermoboxen en catering-thermoboxen leveren wij ook maatwerk. Dit is mogelijk als ons standaard aanbod niet aan uw wensen en eisen voldoet. We gaan dan met u in gesprek om een oplossing te creëren. We maken gebruik van diverse uitstekende materialen om de thermoboxen naar smaak te maken. Wij zijn niet alleen leverancier van thermoboxen, maar bieden ook vele andere producten voor zowel in hotels, ziekenhuizen, verzorgingshuizen en voor bedrijven als cruiseschepen, restaurants en luchthavens. Lagro Waalwijk heeft ondervonden dat het assortiment haarfijn aansluit op veel van de wensen van de klanten.

Showroom

Wilt u meer weten over de leverancier van thermoboxen en gastronorm-thermoboxen? Wij bieden ook nog vele andere producten en diensten aan. Veel van onze producten zijn te zien in onze showroom in Waalwijk. Bel ons dan op +31 (0) 416 38 33 09 of stuur een e-mail. Wilt u liever langskomen? Onze showroom bevindt zich aan de Professor Eykmanweg 5d in Waalwijk, vlak bij Tilburg.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service