Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Een geschikte schoonmaakkar kopen

Wilt u een geschikte schoonmaakkar voor uw toepassing kopen? Deze vindt u bij Lagro Waalwijk B.V. Door ons uiteenlopende aanbod aan dergelijke karren, is er altijd wel een geschikt exemplaar voor u. Natuurlijk voorzien we u hierin graag van persoonlijk advies.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Welke schoonmaakkar kunt u het best kopen?

In ons uitgebreide aanbod vindt u onder meer aluminium housekeeping trolleys van zeer hoge kwaliteit. Deze wagens zijn lichtgewicht doch uitgevoerd met een stevig onderstel om de zware inhoud te kunnen dragen en te zorgen voor ultiem gebruiksgemak. Wilt u liever een andere schoonmaakkar kopen? Dan vindt u ook nog andere housekeeping trolleys in ons aanbod. Het is afhankelijk van uw wensen en het gebruik van de schoonmaakkar welk exemplaar u het best kunt kopen. U kunt natuurlijk gebruikmaken van een verstevigde aluminium wagen, maar wellicht heeft u liever een andere oplossing. De mogelijkheden zijn haast oneindig!

Ontvang meer informatie en advies op maat

Door onze jarenlange ervaring en divers maatwerk, weten we hoe verschillend wensen en werkwijzen zijn. Waar het ene bedrijf liever een kleine schoonmaakkar wil kopen, wil een ander bedrijf een groot exemplaar met alles erop en eraan. Aan al deze vragen kunnen wij voldoen. Daarom komen we graag bij u op locatie langs voor advies op maat over de diverse mogelijkheden voor uw hotelcatering of ander bedrijf. U bent op afspraak tevens van harte welkom in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 416 38 33 09 of info@lagrowaalwijk.nl bij vragen of interesse.

 


Home

Assortiment

Offertelijst

Service