Service in de gehele Benelux
Custom-made oplossingen

Thermoboxen online bestellen

Bij Lagro Waalwijk B.V. kunt u diverse thermoboxen eenvoudig online bestellen. Wij beschikken over een groot aanbod thermoboxen die geschikt zijn in diverse branches. Ze worden veelal ingezet door cateringbedrijven. Diverse thermoboxen die online te bestellen zijn, zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Deze boxen zijn ideaal om zowel koude als warme gerechten op de juiste temperatuur te vervoeren. Belangrijk is dat de hygiëne gegarandeerd is. Door de hoge isolatiewaarde zijn ze uitermate geschikt voor werkzaamheden bij de catering van een evenement bijvoorbeeld. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Lagro Waalwijk B.V.

Bekijk ons assortimentNaar onze occassions

Service in de gehele Benelux

Bezoek onze showroom in Waalwijk

Custom-made oplossingen

Thermoboxen online bestellen: een breed aanbod

Lagro Waalwijk B.V. biedt een breed aanbod aan thermoboxen die u online kunt bestellen. Kunt u geen thermobox naar uw smaak vinden in ons assortiment? Laat het ons dan weten. Wellicht kunnen we maatwerk leveren en een thermobox maken die wel aan uw eisen voldoet. Als er iets hoog in het vaandel staat bij Lagro Waalwijk, dan is het wel kwaliteit. Duurzaamheid, makkelijk te onderhouden en praktisch, dat zijn onze kenmerken.

Bestel onze producten direct

Bestel de producten die u wenst direct online bij Lagro Waalwijk B.V. Onze thermoboxen zijn online te bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Waalwijk, vlak bij Tilburg. Hier vindt u niet alleen onze thermoboxen, maar ook al onze andere aangeboden producten! Wilt u eens een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0) 416 38 33 09.


Home

Assortiment

Offertelijst

Service